dr.Katz napísal:Nech toho. Své metody LD nemusíš takhle obhajovat, kdo má o tvou cestu zájem, ten to zkusí aniž bys musel někoho urážet. Sám jsem na tomhle fóru vedl krvavé bitvy při obhajování halucinogenů a spol. a fakt to nemá smysl. Raději napiš, jaké máš zkušenosti s Caleou, protože ji mám doma, mám už hromadu suchých listů ze kterých jsem si dělal čaj, ale nějak to nefunguje. Jak ji používáš?
tak ja mám toho nechat ? no ale ja som s tým nezačal, akceptujem komentáre ktoré sú k veci
napriek tomu toho nechávam, len bude zase trochu trvať kým tu znovu trošku prispejem.
Čo sa týka calea z tak odporúčam extrakt 10:1 z iamshaman.com, vždy dve kapsule, užiť v rámci spánkovej prestávky. Zistil som že sa dá, nazvime to, "predávkovať".
Keď sa toho užije veľmi veľa tak sa človek dobre nevyspí a nepamätá si sny. Dôležitá je aj nízka teplota prostredia v ktorom sa spí.
Pred týždňom som dokončil vlastný alkoholový extrakt, momentálne mám v labáku špeciálny extrakt, ktorý prešiel varom pred lúhovaním teda
caleu som pomlel na drobno, rozvaril na ešte drobnejšie a dal lúhovať v 97 percentnom alkohole. Po vysušení budem plniť kapsule 0,00 a 000.
Calea Z jednoznačne funguje, neviem nájsť vhodnejšie slovo ako monumentálne: letecké dni na pravekých jašteroch, majské pyramídy v mojom rodnom meste, ponorkové vojny, výhľad na plné mesto modelárskych lietadielok miesto vtákov, cesty do budúcnosti, cestovanie cez zrkadlo, riadil som helikoptéru, neskutočné detaily všetkého, aj ľudí a zvierat, jagavé farby, lúky plné kvetov a svetla, obrovské budovy, monumenty a pod. Zistil som tiež, že calea akoby nútila nadobudnúť vedomie. Stavia človeka do nelogických situácii v sne a upozorňuje na to. Postavy sa správajú akoby vedeli, že sú hercami v snoch - potmehúdske úsmevy, otázky a odpovede dávajú tiež také aby sa človek ľahšie uvedomil. Typicky sa vyskytuje aj snový sprievodca t.j nejaká osoba, ktorá je s vami celý čas. Niekedy sa dajú detailne študovať plány a čítať knihy. Po calea z som ešte nemal ponurý/strašidelný sen i keď som stretol nejaké nedobre naladené postavy, nakoniec vysvitlo, že ma ohrozovali aby som sa uvedomil.
Raz som bol v situácii keď som bol prenasledovaný a naháňaný ale neuvedomil som sa ani po úzkostlivej snahe prenasledovateľov o nelogičnosti (miesto zbraní perá a tužky, strašenie bububu s úsmevom a pod.). Niektorí z nich normálne sklamane odložili zbrane, odišli a ja mne ešte stále nezapínalo. Keď si čítam spätne snový denník, tak sa vždy smejem, že až koľko jasných znakov, že som v sne, sa dá s prehľadom prehliadnuť.