joshuasvk: Tak gratulujem

LD nie sú moja silná stránka. Vlastne niesom v ničom z týchto vecí nejak výnimočne dobrá.. preto ten zlý (tmavý) obraz.
mirom: To ticho alebo radšej by som to nazvala prázdno sa mi pár krát tiež prihodilo. Je to príjemné, škoda že keď si to uvedomím, tak to už nie je ono.. ešte sa mi stáva, že pri zaspávaní vidím svetlo - to si uvedomím častejšie, tak sa snažím postupne pretrvať v tom aj keď si to uvedomím a myslím, že trocha sa to zlepšilo.
Teraz som si spomenula na dve príhody s hypnagogickými stavmi
Boli sme na chate brat, kamarátka a ja a hrali sme šach na posteli.. teda kamarátka s bratom, mňa dáko ma chytali driemoty. Keďže bolo leto, tak tam lietalo veľa múch... a ako som tak ležala na posteli a užívala si pocit voľného pádu pri halucináciach plných farieb a hlasov, tak na mňa sadala mucha a ja som sa ju snažila odháňať... už som sa celkom nekontrolovala a strácala pojem o priestore a bolo to riadne otravné, tak som sa ohnala dosť prudko a zlým smerom a rozhodila som im celú hru

.. obaja boli dosť vyvalení, že čo to stváram.. aj ja...
A potom pri inej príležitosti sme boli na izbe tá kamarátka a ja a rozprávali sme sa.. teda tá kamarátka na mňa hovorila a ja som sa ju nie celkom úspešne snažila vnímať cez únavu a snažila sa hovoriť aspoň občasne také veci že "aha, aha" a tak

Znova som už videla zpoli sen, niečo som už videla konkrétne a pri snahe komunikovať s ňou a zároveň byť v sne som na ňu zrazu "no čo to vidím?? to je fľaša? a čo tam je napísané??"

tak ostala zarazená: "kde, to o čom hovoríš? vnimaš?"

ale to som sa už našťastie spamätala