Moje prve LD

Moderátor: Moderátori

Moje prve LD

Odoslaťod oky » Ne Aug 16, 2009 1:26

Vďaka vašemu webu som konečne dosiahol svoje prvé LD :) ... Hneď keď som vstal som si napísal do denníka bo som vedel že neskôr ho zabudnem...
zaspal som o 16:00-19:15 išiel som vonku pozrel TV išiel som spať o 21:30-1:40 ráno som sa nečakane zobudil, ešte som mal zavreté oči a rozjímal nad tým snom a hneď som si išiel to zapísať a teraz píšem tu na fórum

Všetko sa začalo ako jasný sen bol som na nejakej chate z nejakými priateľmi možno aj rodina tam bola viem že dej bol dlhší ale prebiehalo to trochu ako film v ktorom som sa stále pýtal čí nie je to sen. Na tej chate som videl cez dvere jedného chlapíka za sklenenou stenou ten chlapík mal pri sebe reťaz a cítil som že chce rozbiť tu stenu ja som rozmýšľal aby tu stenu sklenenú nerozbil a tak odišiel, potom to začalo moje prvé LD:

Vošiel som do nejakej haly telocvične podlaha z asfaltu a túžba že či to nie je sen tak zosilnela že až som zistil že je to sen 8) hneď nato som sa rozhodol že chcem vzlietnuť ale nevidel som nič také až dokým mi tí 4 priatelia nezačali tlieskať, (v tej chate ich bolo omnoho viac tvare nepamätám ale som cítil že sú mi blízky). Keď som sa vznášal nad zemou takých 0,5-1 m. Potom som klesol naspäť na ten asfalt lebo som chcel. A celu noc som sa pokúšal o naučenie sa lietania - vznášania hoci veľmi som veril a chcel tak som skákal čo najvyššie a nič také sa nestalo akurát som tu asfaltku rozvlnil ako huspeninu a moje pokúsi o znovu vzlietnutie (vznášanie sa) nevyšli, ma to stále ťahalo na ten asfalt ako by bol veľmi rozvlnený že som nemohol vyskočiť tak aby som ostal vo vzduchu :) čakal som a rozmýšľal aby sa prestal vlniť a aj prestal ale zase keď som skákal tak znova sa začal vlniť asi som sa príliš odrážal... Potom ma začali nohy bolieť...

Tak asi tak to bolo 8) Fakt vďaka za všetko :)

Napriek tomu že som si nepamätal sny od malička do dnes lebo som prežíval strašné čierne mory. Zato za par dni som dokázal nielen si pamätať sny ale aj ovládať :) ... Akurát sa čudne cítim keď zaspávam taký pocit neistoty ale keď som v sne tak pohodička. :P
Naposledy upravil oky dňa Ut Sep 15, 2009 17:26, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Založený: Pi Aug 14, 2009 23:21

Re: Moje prve LD

Odoslaťod sorer » Po Aug 17, 2009 19:23

Super. Tak gratulujem. Na prve LD si toho vyskusal dost, a dokonca sa ti podarilo aspon levitovat.
Stretneme sa vo sne ;)
Obrázok používateľa
sorer
Admin
Admin

Založený: Pi Dec 12, 2003 12:29
Blog: Zobraziť blog (3)

Odoslaťod oky » Ut Aug 18, 2009 14:24

Hh fakt vďaka.. :)

Deň potom čo bolo moje prvé LD to je dneska, sa mi podarilo 3 LD za jednu noc!
Som sa strašne bal tej neistoty pri zaspávaní tak som nechcel spať :grin: takže som išiel spať až o 22:50 - 2:23 to išli 2 LD hneď zatým som kukol TV napil vody a zase som išiel spať o 4:50-9:07 to som pokračoval v ďalšom LD... :grin: Fakt paráda môžem všetko do detailov rozpísať :) ...

3 Lucid Dreams:
1LD Začalo sa mi snívať že som v prírode pri rieke Torysa boli tam ľudia ktorý ma učili a hovorili čo mam robiť a tak som sa začal zdokonaľovať v lietaní ale ešte pred tým som videl padať UFO takže som vedel že je to SEN. Ty ľudia čo tam boli som cítil že mi nechcú nič zle že mi chcú pomôcť. Hovorili že mam vzlietnuť z takého kopčeka a za nim bola 3 metrová priepasť a voda. Ale ja som sa ešte bal hoci som vedel že je to sen tak som zliezol z neho a začal len tak poskakovať a snažil som sa vzlietnuť ak to ne išlo skúsil som to trochu inak viac som sa sústredil a myslel som nato a zrazu som levitoval :) tak som chcel rýchlo letieť nie levitovať! Zase som sa sústredil a letel som tak rýchlo že za par stotín sekundy som bol za riekou a dosť ďaleko od toho miesta ale videl som to dosť spomalene ten let a vychutnal som si ho FAKT!
UFO už tam nebolo alebo som ho nenašiel :grin: Potom ma jeden dobehol a mi gratuloval tak som sa otočil zopakoval som to a vyletel späť podobným spôsobom na ten kopec ku tomu učiteľovi... Každý kto tam bol, bol s toho tak dojatý že som mal parádny pocit...
__________________________________________________________________________________________________________________________

Tým to skončilo ale hneď nasledovalo ďalšie

2LD Ocitol som sa v hre CS 1.6 čo zvyčajne hrávam v mape de_dust2 tam som hral hru z mojimi schopnosťami JA som bol ta postavička v PC a ovládal som ju z mysľou, všetko som cítil pocity myšlienky len bolesť som necítil možno ľahkú ale keď ma zabili tak som išiel ďalšie kolo jak by sa nič nestalo. Tak som odohral niekoľko kôl. Potom zrazu som šiel proti jednému čo úplne všetkých zabil okrem mňa... Tak zo CT spawnu som šiel doľava cez celu ulicu som preletel za par stotín sekundy a zas bolo to veľmi spomalene a do zákruty cez úzke dvere a videl som že každý je tam mŕtvi, prišiel som až na T spawn tam som rozmýšľal kde mohol by byt ale cítil som že je veľmi silný možno tak ako ja tak som pokračoval cestou a on bol zakepený pred tým tunelom na tej najväčšou debnou čo je a bol ešte hore ja som rýchlo vznášacou technikov v stotine sekundy ho obehol a on začal pomne páliť dajakú energiu čo mi zobrala väčšinu života ostalo mi len 10HP, a kým on pálil ja som chcel zastaviť čas aby som ho zabil ale to mi nevyšlo ale namiesto toho dačo inšie sa stalo zrazu som sa teleportol pred CT spawn skryty za debnou tam som si dobyl tých 10HP na 100HP CITIL SOM ZE TAKU VELKU SILU MAM!
__________________________________________________________________________________________________________________________
a CELY STASTNY som sa prebudil že nemal na mňa a bola s toho remíza! :)
som rozjímal nad tým snom a keď som vedel že si ho zapamätám pozrel som na hodinky v izbe a bolo 2:23 ... už sa mi nechcelo spať tak som išiel pozrieť TV a napiť sa vody o 4:50 som išiel spať tak ako som písal na začiatku:
3LD
zase som sa prebudil ako postavička v CS 1.6 len bol som v mape RATS bola to trochu inšia mapa ako v skutočnosti do okola boli poličky a dole priepasť bol som tam s mojim kamošom ktorý tieš bol pripojený na CS 1.6 :) ukazoval som mu ako sa vznášam a letel som dole tou priepasťou a zase hore a robil som fakt somariny ale aj tak ma bavilo to lietanie napriek tomu že nebol som si istý čí je to sen :D som myslel že ma dakto ovláda za počítačom možno som to robil ja mysľou takže som mu ukázal že keď stisne klávesy W D a E tak zrobí to iste čo ja xD.. Ale jemu sa to nedarilo akoby platila v tej hre gravitacia .,...
W E
A S D a z miskou pohne doprava

TAK SOM SI ESTE ZALIETAL a zobudil som sa o 9:07 pravdaže rozmýšľal som nad tým snom a hneď si ho zapísal :) ...
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
LEN MA STVE TEN POCIT PRED ZASPATIM ZE STRETNEM NEGATIVNU OSOBNOST AKO TO BOLO V MOJOM PRVOM LD TEN UJO Z RETAZOV ale cítil asi moju silu lebo fakt som nechcel aby ju rozbil tak sa otočil a odišiel od toho skla... Len preto mam obavy všetko je pekne ale bojím sa škaredého pred zaspaním ale v sne pánom som ja možno aj preto že od maličká chodím do kostola ... :angel:
Naposledy upravil oky dňa Ut Sep 15, 2009 17:46, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod sorer » Ut Aug 18, 2009 22:11

no vidno v tych snoch tvoju zavislost na CS. Ten prvy sen akoby si mal spravit nejaku skusku, tiez som mal kedysi podobny LD. V tych CS snoch ma len prekvapuje ze si nestratil rychlo luciditu, lebo pohltenie snom ta rychlo moze stat uvedomenie. Ale aj ak v sne nic nerobis, tak sa tiez mozes zobudit.
Tak ak sa ti teraz dari LD, mas sancu skusat rozne veci. Len si pocas dna stale opakuj co chces vyskusat v LD aby si si na to v sne spomenul.
Popripade este napis ako si dosiahol svoje prve LD, ci vdaka testom realaity alebo inou metodou.
Stretneme sa vo sne ;)
Obrázok používateľa
sorer
Admin
Admin

Odoslaťod oky » St Aug 19, 2009 8:11

No najprv som otom vsetkom precital teoriu snazil som sa to zvladnut za jeden den tych 6 zakladnych krokov a AC cestovanie... Zacal som si vsetko uvedomovat viac veci naraz pocuval som hodinky, PC jak huci, psa jak steka vsetko co sa dalo az som mal nad tym prehlad jak bezi cas okolo mna (snazil som sa to robit cely den). Mas pravdu rad hrajem CS ale nemozem ho stale pretože nikomu sa to nepaci ze hrajem a som si vsimol ze iba pri CS nevnimam nic okolo mna :grin: ... Tak som ho zacal obmedzovat :) pretože odkedy snivam nechyba mi PC jak by to bola vedsia sranda lepsia grafika... PROSTE ŠPICA
A zaroven som si robil tie testy REALITY takymto sposobom ze som si povedal SOM V SNE ALEBO V REALITE AK V SNE DOKAZEM VZNAŠAT SA
zaroven som sa skusil jemne odrazit a silou vole vznest sa ale uz viem ze vsne sa nemam odrazat velmi bo som akurat rozvlnil asfalt :)... Ak som vedel ze som sa nevznesol povedal som si ze som v REALITE (hoci som vedel ze je to realita a pripadal som si jak dement robil som to po cely den), vyhadzovat vec a silou vole ju odhodit alebo zastavit proste toto co vidim u super hrdinov :) Čerpam z Filmov co sa mi pacilo...
A teraz skusam insie veci pozriet sa na vec a zapametat si ju.. Mozno preto som sa teleportol tam bo poznam dobre tu mapu v hre :D... Uz iba ten dennik som si zaviedol... to asik vsetko

DNESKA BOHUZIAL NEMAL SOM LD BO SOM BOL UNAVENY Z ROBOTY ALE PARADA JE V TOM ZE NIKTO TI TRENOVANIE NEMOZE ZAKAZAT ANI KED HOCI CO INE ROBIS

A KED SA MI DOSNIVA LD ZAUJIMAVO SA PREBUDIM a to vedsinou o 2-3 hodiny rano
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

SMRTKA

Odoslaťod oky » Št Aug 20, 2009 3:13

Dnes sa mi snival čudny sen išiel som spat o 1:14 - 3:22
V tom sne som sa zjavil na takej hnedej ceste, a na kopceku v rohu pri takom svetlo hnedom mure bola SMRTKA (NEGATIVNA BYTOST) mala dlhu silno čiernej farby plachtu (plašť), červene oči svietily jej, hnede drevene porysko na kose, a z uslachtilej ocele čepel !
A ja som sa zjavil okolo 8 m v tom sne od nej. Ja som pozeral na nu do detajlov som videl ju aj šmuhy na tej čepely. Ona sa pomaly otocila a pozerala namna a ja nanu tak som zacal skusat silou vole ju chytit dvihnut a preniest niekde inde abo ju odhodit robil som to spravne tym som si isty ale na nu to nefungovalo chcel som potom vyslahnut na nu taku neviditelnu energiu aby ju to rozbilo ale ties nefungovalo, tak som si jej kosu teleportol do vlastnych ruk som videl ako jej ta kosa pomaly zmizla z ruk a presla kumne . Tak som mal jej kosu pozerajuc na nu. Sam seba som sa pytal:,, Čo sa mi môže stať"" a vedomie JA sam som hovoril (ale v sne som pocul akoby dakto iny hovoril to ale vedel som že som to ja)takze mi to hovorilo: ,,Že sa mi nič nemôže stat tak maximálne ku nej prídem rozklepu sa mi nohy otočim sa a odijdem vydeseny.""
Tak som ju zacal plasit s tou kosou po sirokej dlhej hnedej ceste ked som sa kunej blizil aby som mohol ju plasit zacaly sa mi jemne klepat nohy zavan prudu cez moje telo take pocity nebol to strach! Ale rychlo som to prekonal a isiel na nu ona sice zastala ale ja ju kosou sekal aby isla dalej cez nu ta kosa presla ako cez vzduch ale pohla sa dalej tak ako som chcel isly sme po tej dlhej sirokej ceste, prisli sme az pred uzky mostik do tmaveho lesa kde ona zastala a pozrela namna ja som sa nasral a tu kosu som si premenil na svoj vlastny kosacik aky mame doma a hodil som jej cez chrbat ale cez nu zas len preletel a spadol na zem a hovorim si JA BLBEC AKO JU TERAZ BUDEM PLASIT TAK SOM ISIEL KU NEJ A S RUKAMI A KOPANCOM DO ZADKU JU POHNAL ALE AJ MOJE RUKY A NOHY PRESLI CEZ NU ona bola cudne vydesena bo este nikto sa jej tak nezoprel ako ja nevedela co ma robit :grin: tak isla dalej cez mostik hnal som hore kopcom do toho lesa cez klukatu uzku cesticku uz ked ma to omrzelo uvedomil som si ze ju nemozem znicit ze naco ju dohanam uz sme boli velmi velmi daleko tak ma to omrzelo a zastal som no pravdaže že aj ona som zrobil krok dozadu a ona zas kumne ked videla že chcem ustupit tak ja som sa nasral a hovorim si neukaz strach zrobil som krok dopredu a bol som v nej citil som akoby sa mi ruka spojila s nou hoci cez nu vsetko preslo stale som bol v nej a nepopisatelne pocity. Tak som sa zobudil z pocitom ze ma dakto drzi za lavu ruku!!! pozeram a ja z pravou rukou drzim lavu xD a zavalom emočných silných pocitov od hlavy až do noh take chladne cudne nepoznane pocity akoby dajaka energia ale STRACH TAM NEBOL ani velmi mi nebylo srdce len na chrbte tie pocity. Potom som citil ako moje lica su jemne stuhnute aj ruky som to pocitil ked som pisal do dennika tento sen.
Asi tie pocity som mal 10 min po skonceni sna v reali. Vtedy ked som hodil donej ten kosacik videl som jej do tvary jej skutocnu tvar bola to zena vydesena TVAR by som rozpoznal aj v reali ale nikdy som ju nevydel!!!!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

RAD BY SOM BOL KEBY MI POMOHOL DAKTO Z VYSVETLENIM SNA LEBO AKO VIDITE SOM ESTE ZACIATOCNIK v LD!
V reali som skusal teleport veci, odhadzovanie veci zastavovanie veci vznasanie sa rychle letenie (vznasanie sa), ovladanie psov silou vôle tzv. ochrany stit.

NO V SNACH NECITIM SI SVOJE TELO AKO V REALITE TAM AKOBY SOM BOL SICE JA ALE TELO JAK BY TAM NEBOLO HOCI CITIM BOLEST VSETKY POCITY ALE MOJE TELO NEJE TAM xD :ghostly: som citil ked som bol v smrtke akoby aj cezomna mohly letiet veci a nic by mi nezrobily
(taky insi svet sa mi zdal :angel: )
NO DUFAM ZE VAM TO NEVADI ALE TU DAVAM VSETKY MOJE SNY LD Z MOJHO DENNIKA
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod sorer » Št Aug 20, 2009 22:43

No svoje sny si mozes najlepsie vylozit asi ty sam.
Kludne tu opisujum svoje zaujimave sny, rad si precitam co sa ti sniva ako sa ti dari s LD.
Stretneme sa vo sne ;)
Obrázok používateľa
sorer
Admin
Admin

Odoslaťod oky » Pi Aug 21, 2009 7:11

No to maš pravdu ale teraz nesom isty ze ci to bolo sen ktory mi mal povedat nieco do dna ktory nasledoval po zobudeni... (lebo v tom dni mi na ten sen viac veci nasvedcovali)
Som cital jeden clanok že farby v snoch svedsia o niecom napr.: červena farba tužbu vašeň, čierna nieco temne strach, modre- harmonia charizma len ta hneda neviem co ma znamenat a zelena xD a este ocelova farba :grin: ...
A este som mal taky pocit jak ta SMRTKA by mi chcela dat niejake informacie tie pocity boli fakt silne a STRACH ziadny...
Alebo som prežil rušny deň ktory moje podvedomie muselo spracovat, (sny su nas osobny psychiater )
__________________________________________________________________________________

Dnes som ani nechcel LD tak sa mi snival taky obycajny sen :D ...
Potreboval som sa trochu viac vyspat po tej smrtke lebo som bol potom dost utahany.
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod sorer » Pi Aug 21, 2009 8:38

Ty sam najlepsie vies ake pocity si v sne zazival, tak aj najlepsie si sen vylozis. Pre kazdeho rovnaky symbol moze znamenat nieco ine.
Ano, mozno ten sen bol len filter a odrazal to co si zazil pocas dna, len to trochu zamotal, ale to sny robia :)
Obrázok používateľa
sorer
Admin
Admin

Odoslaťod oky » Pi Aug 21, 2009 10:20

Ale tie pocity boli strasne silne to sa neda v beznom zivote popisat jak prud cezomna siel zimny zavan od hlavy po päty to sa neda popisat to bolo daco az neuveritelne neobicajne a ta palariza ruk ked som drzal si ruku a nemohol som ju pustit po prebudeni :D a 10 min stale tie pocity po ALE PACILO SA MI TO ! :) ALE CELY DEN SOM BOL CELKOM VYCERPANY asik kvoli tomu ze som malo spal :grin: a ta zena akoby bola nestastna bolo mi jej luto ale aj tak stale bola dost negativna

LEN BY SOM CHCEL VEDIET ZE CI SA NEZARADZUJU TIE NEGATIVNE OSOBY NIEJAK PODLA NAZVOV... :mrgreen: (BO JA ICH NEMUSIS)
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod sorer » So Aug 22, 2009 20:10

hej, v LD mozes zazit niekedy bud silnejsie pocity alebo uplne ine pocity ake v reali nenajdes. Podobne si tam mozes robit cinnosti ktore v beznom zivote nemozes. Je to proste krajina snov :)
Stretneme sa vo sne ;)
Obrázok používateľa
sorer
Admin
Admin

Odoslaťod Alino » Ne Aug 30, 2009 21:23

to s tymi pocitmi poznam, vela krat som mal nepopisatelny pocit v sne ktory som v reale este nikdy nezazil a sam seba som sa pytal co to je za pocit, a niekotre veci sa mozu vnimat ovela intenzivnejsie ako v reale, raz som mal dokonca sen ktory vyzeral este skutocnejsie ako realita, ked som spravil reality check, nic nebolo neobvykle a pohlad mojmi ocami vyzeral taky skutocnejsi ako vnimam v tejto chvili napriklad, ale vedel som ze toto neni fyzicky svet, ze som niekde v astrali alebo co a bolo tam vedla mna par ludi ktory si tiez uvedomovali ze su niekde inde a vnimal som ich ako skusenejsich.
Obrázok používateľa
Alino
Člen fóra
Člen fóra

Založený: So Feb 10, 2007 12:13

Odoslaťod oky » Pi Sep 04, 2009 3:39

Diky vam za odpovede ale teraz potrebujem pomoct. Po tej smrtke som si dal miernu prestavku ale hned zanou som skusal o dalsie LD...
TOTO SA STALO PRAVE DNES ABY STE POCHOPILY TU NASLEDNOST PO PREBUDENI SOM ISIEL NA TOTO FORUM A ZASE SOM SIEL SPAT
Namiesto LD sa mi snivaju velmi akcne peckove Jasne sny vsetko pametam ale som stale ako vo filme unasany(ked som rozpraval mame o svojom sne povedala ze mala taky isty len ze som ja soferoval opyti, a v mojom sne ona soferovala opyta FAKT ZVLASTNE)... Spoznavam farby vsetkych veci, ludi čo tam su všetkych a fakt dobre sny hoci rano myslim ze si nezapametam ale ked pisem do dennika akoby som si spominal nikdy ne vela ale postupne napisem cely sen na 2,5 strany maleho zosita...časi kedy som siel spat 21:45-4:40, 21:00-3:53 , priblizne take casi su tie dlhe sny lenze je problem teraz znovu zaspat lebo rano sa ide do skoly xD

Ak si všimnete tu postupnost mojich snoch tie paradne LD za sebov som dosiahol tak ze v jasnom sne som citil potrebu zistit ci som v sne (ale v tych akoby sa to nedalo je to skratka ako FILM dajaka iluzia zda sa mi tak akoby nebol by jasny, jasny je az po prebudeni)
a zrazu bolo LD za LD, zobudil som sa a zas som po hodke siel spat a dalsie LD
A teraz na znovu zaspatie by mi trebalo aspon 2 hodky spanku ale uz nemam cas bo skola vola o 6:30 no vyskusam sa zaspat potom napisem uz idem bo nemam cas ked chcem mat spanok este 2 hodky
__________________________________________________________________________________________________________
21:00-3:53 casi dlheho sna
PRED TYMTO SNOM BOL JEDEN DLHY PRECHADZKA ZO PSOM a PRICHADZANIE BURKY (ROZPISEM HO AZ PO SKOLE) v u ako som pisal som este dnes zaspal znova
No nemohol som spat ale nakoniec som zaspal som si hovoril pred zaspatim ze je to len sen... chcel som LD! ale pred spanim zacalo prsat Este potom dlhom sne akcnom som siel spat o 4:50-6:00

Zrazu som sa ocitol v miestnosti v ktorej som spal presne uplne taka ista bola aj vo sne! Bol som tam z 2 kamosmi ktory mi pomahali upratovat tu miestnost aj moja mama, takze vsetky veci boli na balkone obraz deky...
Ked jeden kamos isiel pozbierat veci z balkona a prsalo velky lejak jak real, a ked prechadzal do izby zacal kopat ich prud aj toho kamosa druheho! Tak som zacal ze ci to neje sen ale takym zartovnym podtonom xD a kamos hovori ak je to sen tak buchnem druheho kamarata do hlavy tak silno ze... A ja som zacal ne radsej ne co ak to neje sen xD... A on povedal ze ok ked si to nezelam... Tak som vybehol ja na balkon vtedy jedna deka cervena pomaly padala dole akoby sa vznasala druhu som zobral aj ten obraz a z terasi pozerali namna ludia od suseda vbehol som dnu a tam ma pochvalila mama ze som zachranil ten obraz, a predtym este ten druhy kamos bol jeden cas na svojej motorke kroske a v tom som sa zobudil...

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

POZNAMKA!: Pred tyzdnom sme upratovali tu izbu a ked nabijali garniz aby mohli zavesit zaclonu tak oco trafil s klincom do kabla s prudom medzi dva svorky prepojil z kladivom ten klinec z garnizov a mojho braska na druhej strane izby skopalo! ( tym to bude ze v sne ich kopalo)

POZNAMKA: Po zobudeni som hned rozmyslal ze preco v tom dlhom sne isla burka a neprsalo tak ako predpoved do buducna ale nemal som sajnu ze bude prsat xD fakt nechapem POTOM ho rozpisem cely ked pridem zo skoly ten dlhy sen ! :)

POZNAMKA: A v jednom Dlhom sne co sme soferovali z mamou a mama mala rovnaky sen len okolie bolo pozmenene ale princip ze sme boli opity a soferovali sme bol ten isty tak v ten den som zacal robit Autoskolu v reali prihlaska... :)
Naposledy upravil oky dňa Pi Sep 04, 2009 20:40, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod Hanyman » Pi Sep 04, 2009 16:33

Oky mam duvod pro 2. poznamku neni to ze jsi videl budoucnost :D ale slysel jsi v posteli jak prselo venku me se taky parkrat stalo ze jsem spal a bylo to nekde v dzungli a chtela po brachovi aby ji neco prinesl a potom jsem se rano dozvedel ze opradu po nem normalne chtela aby ji neco prinesl
Obrázok používateľa
Hanyman
Člen fóra
Člen fóra

Založený: Pi Máj 02, 2008 11:16

Odoslaťod oky » So Sep 05, 2009 7:08

Mne neide o buducnost :)...
Ale ide mi oto ze zacnem snivat hoci robim tie veci co chcem ale vsetko podvedome nieje to uz take ako vtedy ze som si povedal ANO TOTO JE LEN SEN a zacal robit skusky realnosti...
tie sny su fantasticke vsetko do detailov pametam ako pri vedomi ale chcel by som robit to co chcem TELEPORT, CHODENIE CEZ VECI, ZASTAVIT CAS v tamtych LD sa to dalo! Dnes sa mi snivalo: sex z prekrasnou brunetkou mojich snov (to bola fakt špica) , navsteva u uja, s kamosmi vo saune... Normalne ten sen je FANTASTICKY chute, farby, pocity, uplne vsetko len JA CHCEM SI POVEDAT TOTO JE LEN SEN a začať robit skusky realnosti :) a zmenit cely ten film na daco insie xD ako vtych predchadzajucich LD ...

A ESTE TIE SNY SU DAKEDY TAKE DLHE AKOBY PRESLI 3 DNI :) a rano sa zobudim
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Ďalšia

Naspäť na LD Ostatné

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.