Hh fakt vďaka..
Deň potom čo bolo moje prvé LD to je dneska, sa mi podarilo 3 LD za jednu noc!
Som sa strašne bal tej neistoty pri zaspávaní tak som nechcel spať

takže som išiel spať až o 22:50 - 2:23 to išli 2 LD hneď zatým som kukol TV napil vody a zase som išiel spať o 4:50-9:07 to som pokračoval v ďalšom LD...

Fakt paráda môžem všetko do detailov rozpísať

...
3 Lucid Dreams:
1LD Začalo sa mi snívať že som v prírode pri rieke Torysa boli tam ľudia ktorý ma učili a hovorili čo mam robiť a tak som sa začal zdokonaľovať v lietaní ale ešte pred tým som videl padať UFO takže som vedel že je to SEN. Ty ľudia čo tam boli som cítil že mi nechcú nič zle že mi chcú pomôcť. Hovorili že mam vzlietnuť z takého kopčeka a za nim bola 3 metrová priepasť a voda. Ale ja som sa ešte bal hoci som vedel že je to sen tak som zliezol z neho a začal len tak poskakovať a snažil som sa vzlietnuť ak to ne išlo skúsil som to trochu inak viac som sa sústredil a myslel som nato a zrazu som levitoval

tak som chcel rýchlo letieť nie levitovať! Zase som sa sústredil a letel som tak rýchlo že za par stotín sekundy som bol za riekou a dosť ďaleko od toho miesta ale videl som to dosť spomalene ten let a vychutnal som si ho FAKT!
UFO už tam nebolo alebo som ho nenašiel

Potom ma jeden dobehol a mi gratuloval tak som sa otočil zopakoval som to a vyletel späť podobným spôsobom na ten kopec ku tomu učiteľovi... Každý kto tam bol, bol s toho tak dojatý že som mal parádny pocit...
__________________________________________________________________________________________________________________________
Tým to skončilo ale hneď nasledovalo ďalšie
2LD Ocitol som sa v hre CS 1.6 čo zvyčajne hrávam v mape de_dust2 tam som hral hru z mojimi schopnosťami JA som bol ta postavička v PC a ovládal som ju z mysľou, všetko som cítil pocity myšlienky len bolesť som necítil možno ľahkú ale keď ma zabili tak som išiel ďalšie kolo jak by sa nič nestalo. Tak som odohral niekoľko kôl. Potom zrazu som šiel proti jednému čo úplne všetkých zabil okrem mňa... Tak zo CT spawnu som šiel doľava cez celu ulicu som preletel za par stotín sekundy a zas bolo to veľmi spomalene a do zákruty cez úzke dvere a videl som že každý je tam mŕtvi, prišiel som až na T spawn tam som rozmýšľal kde mohol by byt ale cítil som že je veľmi silný možno tak ako ja tak som pokračoval cestou a on bol zakepený pred tým tunelom na tej najväčšou debnou čo je a bol ešte hore ja som rýchlo vznášacou technikov v stotine sekundy ho obehol a on začal pomne páliť dajakú energiu čo mi zobrala väčšinu života ostalo mi len 10HP, a kým on pálil ja som chcel zastaviť čas aby som ho zabil ale to mi nevyšlo ale namiesto toho dačo inšie sa stalo zrazu som sa teleportol pred CT spawn skryty za debnou tam som si dobyl tých 10HP na 100HP CITIL SOM ZE TAKU VELKU SILU MAM!
__________________________________________________________________________________________________________________________
a CELY STASTNY som sa prebudil že nemal na mňa a bola s toho remíza!
som rozjímal nad tým snom a keď som vedel že si ho zapamätám pozrel som na hodinky v izbe a bolo 2:23 ... už sa mi nechcelo spať tak som išiel pozrieť TV a napiť sa vody o 4:50 som išiel spať tak ako som písal na začiatku:
3LD
zase som sa prebudil ako postavička v CS 1.6 len bol som v mape RATS bola to trochu inšia mapa ako v skutočnosti do okola boli poličky a dole priepasť bol som tam s mojim kamošom ktorý tieš bol pripojený na CS 1.6

ukazoval som mu ako sa vznášam a letel som dole tou priepasťou a zase hore a robil som fakt somariny ale aj tak ma bavilo to lietanie napriek tomu že nebol som si istý čí je to sen

som myslel že ma dakto ovláda za počítačom možno som to robil ja mysľou takže som mu ukázal že keď stisne klávesy W D a E tak zrobí to iste čo ja xD.. Ale jemu sa to nedarilo akoby platila v tej hre gravitacia .,...
W E
A S D a z miskou pohne doprava
TAK SOM SI ESTE ZALIETAL a zobudil som sa o 9:07 pravdaže rozmýšľal som nad tým snom a hneď si ho zapísal

...
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
LEN MA STVE TEN POCIT PRED ZASPATIM ZE STRETNEM NEGATIVNU OSOBNOST AKO TO BOLO V MOJOM PRVOM LD TEN UJO Z RETAZOV ale cítil asi moju silu lebo fakt som nechcel aby ju rozbil tak sa otočil a odišiel od toho skla... Len preto mam obavy všetko je pekne ale bojím sa škaredého pred zaspaním ale v sne pánom som ja možno aj preto že od maličká chodím do kostola ...