Našteva kostola.

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Našteva kostola.

Odoslaťod SETL » St Dec 23, 2009 16:18

Bol už niekto v kostole v astralnom svete ? alebo ake by to mohlo byt tam ? Na každej omši je živí BOH. xD. !
ta. ňe?
Obrázok používateľa
SETL
Návštevník

Založený: Pi Okt 30, 2009 23:14

Re: Našteva kostola.

Odoslaťod WhiteWolfSix » St Dec 23, 2009 16:21

SETL napísal:Bol už niekto v kostole v astralnom svete ? alebo ake by to mohlo byt tam ?

Nič zvláštne.
SETL napísal:Na každej omši je živí BOH. xD. !

A inde nie je? :shock:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Založený: Št Júl 01, 2004 18:45

Odoslaťod SETL » St Dec 23, 2009 16:25

nic? normalka? ako v reáli? alebo sú tam aj neake pozitívne astrálne bytosťi? ale myslel som počas omše. //, BOH je všade.
ta. ňe?
Obrázok používateľa
SETL
Návštevník

Odoslaťod WhiteWolfSix » St Dec 23, 2009 17:45

SETL napísal:nic? normalka? ako v reáli? alebo sú tam aj neake pozitívne astrálne bytosťi?

Myslíš, že kostol je "nádoba astrálnych bytostí"? :grin:
SETL napísal:ale myslel som počas omše. //, BOH je všade.

Nuž, musím Ťa sklamať, ale v poslednej dobe som stretal viac kňazov, ktorí omšu celebrovali skôr mechanicky než duchovne. Tak to potom aj v kostoloch vyzerá, radšej sa v nich politikárči, než duchovne povznáša. Sorry za OT.
Obrázok
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Odoslaťod SETL » St Dec 23, 2009 21:19

no neviem, či je. xD no ja mam až 5 kňazov(selezianov) taže si mame z čoho vyberať. nemôžem sa sťazovať, // inak v tomto videu
Kód: Vybrať všetko
http://www.kristus.sk/video/
hned prve. je zaujímava veta o AC, "ale astralna projekcia to nebola" - zaujímave, by som chcel vediet kolko ludi čo to pozeralo vie čo je AC. xD a v druhom, to celkom pekne popisuje xD
ta. ňe?
Obrázok používateľa
SETL
Návštevník

Odoslaťod oky » Št Dec 24, 2009 6:33

Neviem či vám ide o to aby ste hľadali pravdu alebo aby ste mali senzáciu? Je mi ľúto že mnohý, ľudia len kritizujú a v tom je ten problém. Zamyslel si sa, že keby každý bol ako ty , že či by bol svet krajší alebo horši! Netreba pozerať na ostatných keď v sebe máš nepokoj. Vždy sa nájde niekto kto to zneužíva. Každý verí v to isté len spôsob a CESTA za skutočnou PRAVDOU je rozdielna.
Mne viera dala toho veľmi veľa. Cez modlitbu som vošiel do AC viac menej neúmyselne hoci som potom túžil, ale nechcel. V mnohých veciach s vami súhlasím.
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Založený: Pi Aug 14, 2009 23:21

Odoslaťod RedHawk » Št Dec 24, 2009 8:05

Oky ide o to ze treba oddelit Cirkev (instituciu so svojimi zamestnancami - knazmi) a Vieru. Je velmi malo knazov, ktori veria v to co robia.

Mam kamarata, mal problem s pracou tak siel do seminara a je z neho frantiskan.
Ma perfektne nadanie na spev ale je lenivy. Vysvetlim preco.
Ked som sa ho pytal ako moze mat priatelku ked je vysvateny knaz (bude mat o chvilku 40) odpovedal ze aj to je iba povolanie a aj policajti sa zenia. On sa nesmie ale zato predsa nebude trpiet.
Raz za 14 dni odsluzi omsu mimo BA. Kazdy den uci spev (dievcata od 10 do 18 rokov) a pravidelne ma medzi nimi priatelky mimo svojej "oficialnej" s ktorou ma 2 deti.

Jeho postoj je dost zaujimavy, veri ze to co robim je v poriadku (liecim, pracujem s ludmi v astrale, cistim domy atd.) a niekto to robit musi. Na druhej strane veri v jedineho B*ha ale neveri v to co kaze.

Jeho kolega, mlady 27 rocny knaz je opak. Ked vedie omsu on je to zaujimave :) otazka znie ci ho nepokazia takito kolegovia.
Vo chvíľach mystického vytrženia sa stáváš havranom a vydáváš sa na púť ku hviezdam.
Obrázok používateľa
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

Založený: Ne Júl 10, 2005 21:56
Blog: Zobraziť blog (1)

Odoslaťod oky » Št Dec 24, 2009 8:15

Hej hej viem čo chceš povedať! Ale osobne si pamätám kňazov ktorý nielen hlásali ale aj zasvätili svoj život ale tých je asi fakt malo nikto zas nemôže ich posúdiť veď sú len ľudia. Mňa najviac mrzí že sa s tým nedá nič robiť (niečo sa dá isť príkladom)! Je to na každom z nás ja som ho prijal chceš aj ty? (Nechcem propagovať, hovorím to čo cítim). To videjko som si pozrel je to pekne spracovane, počul som už o tom - o klinickej smrti...

[url]:http://www.kristus.sk/video/
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod WhiteWolfSix » Št Dec 24, 2009 8:58

oky: Je fajn vidieť niekoho tak zanieteného pre vieru ako sa zdáš byť ty. To by však nemalo brániť mať schopnosť kritického myslenia. Krásne si to napísal, aj kňazi sú len ľudia. A ako takí robia tiež chyby, tak prečo o nich nehovoriť? Lebo sú kňazi? Ak Ti ide skutočne o pravdu, na ktorú sa odvolávaš v prvom príspevku tejto témy, tak k tej pravde patria aj tie chyby, ktoré robia kňazi. To, čo som povedal, je pravda a je mi jedno, či sa Ti to páči alebo nie.
Obrázok
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Odoslaťod oky » Št Dec 24, 2009 13:58

Nehovorím že netreba rozprávať o kňazoch a ich prehreškoch! Len netreba predkladať na prvé miesto skutky, lebo dôležitejšia je VIERA! Cirkev je spoločenstvo veriacich, ty ľudia sme fakticky mi. Ja nechcem aby činy SATANA (hriechy kňazov ktoré páchajú) odvrátilo od VIERY. Nemám chuť predtým zatvárať oči a prikivovať toto je už zneužívanie tej viery! Treba o tom rozprávať a čo najhlasnejšie ale netreba dávať na Prvé miesto HRIECHY!!!!
Musíte sa naučiť odpúšťať!!!
Predchádzať sa tomu nedá!
Ale aj CIRKEV je dôležitá! Skupina je vždy silnejšia než jednotlivec!

PRÁVE JE TOTO NA TOM SMUTNÉ ŽE MNOHÝCH TO ODRADÍ
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod WhiteWolfSix » Št Dec 24, 2009 14:46

Pokiaľ viem, tak celá rímsko-katolícka cirkev je postavená na HRIECHU (dokonca na prvotnom hriechu), takže zvoľni tempo. 8)
Obrázok
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Odoslaťod oky » Št Dec 24, 2009 15:26

Tak aspoň vidíš ako to potom vyzerá! :) Ja tu píšem svoje názory veď o to tu ide keď sa mýlim nech mi to niekto vyvráti! Neide tu o presvedčovaní ide tu o to že každý vníma svet inač! Ja som zástanca VIERY
Príklad: Ideš do krčmy a sú tam ľudia sympaticky abo taký čo by si im rozbil hubu!
Obrázok používateľa
oky
Člen fóra
Člen fóra

Odoslaťod WhiteWolfSix » Št Dec 24, 2009 16:04

oky: Ja som tu tiež napísal svoj názor, dokonca skúsenosť, len Tebe sa nepáči, ale to nie je môj problém. A ten príklad je nejako totál mimo, nemyslíš?
Obrázok
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Odoslaťod SETL » Št Dec 24, 2009 16:08

Boh miluje všetkých rovnako, a Boh bude súdiť každého zvlášť, neviem prečo tu vyťahujete hriechy kňazov. ? Nesúďme druhých ale najprv seba. xD
ta. ňe?
Obrázok používateľa
SETL
Návštevník

Odoslaťod WhiteWolfSix » Št Dec 24, 2009 17:23

SETL: Ja som reagoval k téme. Písal si o omši a živom Bohu počas nej. Ak máš pocit, že je omša zvláštna príležitosť, počas ktorej je možné zažiť živého Boha, tak tá musí byť najskôr dobre celebrovaná. Ja som poznamenal, že je dnes bohužiaľ čoraz viac kňazov, ktorí celebrujú skôr mechanicky a tak počas ich omše je prítomnosť živého Boha diskutabilná. oky to však vzal trochu od pása obvinením, že tu ide o nejakú senzáciu, čím tému dostal poriadne do OT. Skúsme sa teda vrátiť späť k Tvojej téme. :mrgreen:

P.S.: Svojim postrehom a skúsenosťou nikoho nesúdim. 8)
Obrázok
Obrázok používateľa
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor

Ďalšia

Naspäť na Off Topic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.