Moderátor: Moderátori
bestial napísal:Neexistuje lahsia vec ako to otestovat.
Uvediem priklad , som tu zaregistrovany ako bestial , stretnem ineho uzivatela fora v sne. Navzajom si povieme krstne mena ktore tu uvedene nemame. takze ich navzajom nevieme. Ak si ich pak na fore napiseme spravne je to jasny dokaz a uprimne ak by sa nieco take stalo tak uprimne padnem na rit v nemom uzase lebo mi to vonkoncom nezapada do mojho vnimania vesmiru.
Vlastne som si docela isty ze ak by sa nasla dvojka co by si takto bola schopna preniest nejake slovo vyhra tu sutaz o milion dolarov na ukazanie paranormalneho javu v laboratornych podmienkach.
ibbeta napísal:Ja si myslim, ze ak ma v tejto veci prist k uspechu, treba vyvolat viac aktivity. Navrhol by som, ze kazdy, kto sa chce stretnutia zucastnit-byt zavolany inou osobou, by sa tu mal explicitne prihlasit a pripravit si nejake tajomstvo, ktorym by sa potvrdil kontakt.
Predstavujem si to totiz tak, ze vedoma bude len jedna osoba - iniciator, ktory si zavola osobu s povolenim a vypyta si to tajomstvo.. Ale pravdepodobne ta druha osoba bude nebdela, teda bude sa spravat bud ako ostatne fantomy alebo ako opity clovek a nebude si nic pamatat. Takze to tajomstvo musi byt nieco, na co si spomeniete aj ked vas zobudia o polnoci, napr krstne meno.
Osobne si myslim, ze do spolocneho sna sa dostanu len ludia, ktori sa poznaju a navzajom si doveruju. Vsimnite si, ze ked niekoho noveho spoznate, musi uplynut doba, dokym sa vam objavi vo sne.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný