No tak dnes som mal SUPER zazitok

cely den som cakal na chvilu kedy sa dostanem na toto forum aby som to napisal...Takze.. vcera som siel spat skor ako obycajne -o 22:00 a chcel som sa pokusit o AC tak som najprv spravil relaxacne cvicenia a cvicenia prace s energiou.Potom som sa pokusal o OBE pomocou snurovej metody ale pocital som s tym ze sa mi to nepodari tak sa to ani nepodarilo tak som isiel zaspat...cez noc som sa par krat zobudil ale ked som sa zobudil treti krat(po LD) tak sa mi uz nepodarilo opat zaspat tak som len lezal a rozmyslal o tom LD a potom o tom co ma dnes v skole caka ale po takych 20 minutach som sa otocil na pravy bok a zavrel som oci lebo som chcel zase zaspat ale po par sekundach som pocul take buchnutie(otvorenie dveri-myslel som si ze mama vysla zo spalne) a dostal som z toho slabsi sok lebo som necakal ze nieco sa v takom tichu ozve...mozno po 5 sekundach prislo dalsie buchnutie(tu som si myslel ze mama isla do kuchyne) a
POTOM to prislo.....tazko sa to popisuje ale bolo to asi takto: z praveho boku som sa "otocil" na chrbat a uplne spontanne som vzlietol asi 40 cm hore, potom 50 cm dolava(spim na poschodovej posteli cize som bol pol metra vo vzduchu) a ked som mal "hlavu" pri nohach tak som si pomyslel
1.toto je asi zaciatok AC ale trochu sa bojim
2.pocas AC by ma mohla prist mama zobudit(cakal som ze pride kazdu chvilu) a po
3. podomnou spi brat...ked som si toto vsetko uvedomil tak som vedome prerusil "projekciu" a potom som uz len rozmyslal o tom co sa stalo

Ak ste to docitali az sem(uff) tak povedzte co si o tom myslite