Som prisiel na taku teoriu. Svet je 5 rozmerny.
Pozname klasicke 3 rozmery sirka-vyska-hlbka. K tomu mozeme priradit cas. to su styry rozmery ktore kazdy pozna. A mna napadlo ze jednotlive vrstvy-dimenzie sveta od fyzickej cez astralnu do atmickej je 5. rozmer. no a nakoniec mozno je este 6 rozmer lebo v astrale mozu existovat milion roznych verzii toho isteho miesta takze to je mozno 6 rozmer.
inak stephen hawking a iny fyzici vypracovali teoriu 11 rozmerneho sveta. tam su tri ploche a viditelne a zvysne su skrutene do velmi malych velkosti takze su nepozorovatelne.
5 rozmerny svet
Prídem si po teba.
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Re: 5 rozmerny svet
Ja neuznavam cas.
Podla mna cas ako ho pozname neexistuje.
Bude to v niecom inom. ak by cas ako dimenzia existovala chcel by som sa do nej dostat...
Inac s tebou uplne suhlasim.
Podla mna cas ako ho pozname neexistuje.
Bude to v niecom inom. ak by cas ako dimenzia existovala chcel by som sa do nej dostat...
Inac s tebou uplne suhlasim.
Ja si takisto nemyslim, ze cas tu hraje nejaku dolezitu rolu.. Minule sa mi cestou autobusom stala zaujimava prihoda. Stali sme na krizovatke a ja som si zrazu uvedomil ze som tu stal uz X-krat predtym a X-krat tu este stat budem. Proste som sa povzniesol nad cas a prestal pre mna nachvilu platit. Bol to taky cudny pocit..
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
...ten pocit by som chcel zazit. Muselo to byt super ...marley5 napísal:Ja si takisto nemyslim, ze cas tu hraje nejaku dolezitu rolu.. Minule sa mi cestou autobusom stala zaujimava prihoda. Stali sme na krizovatke a ja som si zrazu uvedomil ze som tu stal uz X-krat predtym a X-krat tu este stat budem. Proste som sa povzniesol nad cas a prestal pre mna nachvilu platit. Bol to taky cudny pocit..

Kazda dusa ma telo, nie naopak.