Zrak1 napísal:LYIA,
môžem ti povedať len pár viet...-cely text.
.... podľa môjho názoru ťa len manipuluje a čím častejšie sa bude objavovať, tým je jeho záujem väčši a možno práve vtedy, keď sa ti zjavuje, cíti ohrozenie svojho "plánu" či cieľu, ktorým je tvoja smrť, a tak sa ti bude zjavovať čo najčastejšie, kým zistí že prehral a jeho návštevy definitívne skončia.
Btw. asi pred 3/4 rokom som mal tiež podobnú návštevu, no "povedal" som im, že sa ich nebojím a odvtedy sa neukázali.....
Muž v čiernom plašti a čiernom klobuku
Moderátor: Moderátori
- emčo
- Člen fóra

- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
Ehmmemčo napísal:...mozno preto, lebo niekoho bude boliet hlava, ty ho tymto vyliecis, on pojde von a zrazi ho auto ? ...mozno ho hlava bolela kvoli tomu, aby von nesiel ? ...alebo kvoli symbolike, ze malo rozmysla, alebo vela nadtym, nad cim by nemal ?M2-player napísal:Nie, ty si ma nepochopil. Moja odpoveď je "odskúšané". Ďalej to bol už iba preloženy návod.
Uvediem taky menši príklad: Brat mal niečo s okom, už pár mesiacov mu slzilo (a pekne mi liezol na nervy). Tak prečo ho neviliečiť práve týmto?
--=Všetko sa dá, stačí vedieť ako=--
--=www.meditacia.sk=--
--=www.meditacia.sk=--
- mNemoN
- Člen fóra

- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 23:41
- Kontaktovať používateľa:
Psi ball: Zahravate sa s ohnom
nezabudajte ze kazda akcia ma svoju reakciu ... a kazda pricina ma svoj dosledok. Aj ked ju nieje vidiet
.
Ked niekomu takto pomozes .. budes to mozno musiet znasat ty
Cierny muz: Nikoho nepostihne problem, ktory nedokaze sam vyriesit(je nad jeho dusevne alebo fyzicke schopnosti) ... Ja verim ze to prekonas ... Ako ? Tak na to musis prist sam. Niekedy mas odpoved rovno pod nosom.
nezabudajte ze kazda akcia ma svoju reakciu ... a kazda pricina ma svoj dosledok. Aj ked ju nieje vidiet
Ked niekomu takto pomozes .. budes to mozno musiet znasat ty
Cierny muz: Nikoho nepostihne problem, ktory nedokaze sam vyriesit(je nad jeho dusevne alebo fyzicke schopnosti) ... Ja verim ze to prekonas ... Ako ? Tak na to musis prist sam. Niekedy mas odpoved rovno pod nosom.