Regresná terapia
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Regresná terapia
Absolvoval niekdo z vás regresnú terapiu. Teda cestu do minulých životov, najlepšie za pomoci hypnotizéra. Ak áno, rád by som vedel ako to celé priebeha, teda čo dotyčný vidí behom hypnózy.
ja to neabsolvoval, ale co me rikala jedna znama cca 3 roky zpatky, tak ze se ji zacali vyjevovat ruzne sceny z ruznych zivotu jak ji ten "hypnotizer" uvadel postupne zpatky. Ale rikala taky ze neexistuje aby to clovek zazil pri prvnim sezeni, ze musi byt minimalne 5 sezeni aby mezi "hypnotizerem" vznikla nejaka duvera, pomoci ktere bez problemu uvede toho cloveka do zmeneneho stavu. Kdyz sem byl na vojne ( kdysi
) tak tam byl kluk ktery zkousel uvest starsiho do minuleho zivota a jak ho vracel zpet, tak se mu poradne nepodarilo ho vratit presne do stejneho veku a ten borec mel tyden pocit ze ma kratsi ruce. Meril cca 2 metry a vythal se do takove vysky behem 2 - 3 roku, takze fyzicky ho zepry vratil do veku 15 - 16 let. Ale po tydnu byl v pohode a rikal, ze to bylo naposledy co neco takoveho zkousel. Ten kluk co to umel rikal ze vidi od malicka kolem sebe 3 "andely" a ze ma i jine schopnosti ... ale tehdy me to tak nezajimalo jako ted, tak sem mu sice castecne veril, ale znate ... 

Re: Regresná terapia
zažil som, bez pomoci hypnotizera, lebo sa to da robiť aj bez toho... Môj rozum často do toho "kecal", vzpieral sa to prijať, navyše, občas tie spomienky neboli ktovieako príjemné, ako keď som uvidel seba na vikingskej lodi ako zajatca, nado mnou stál jeden môj terajší priateľ s mečom nad hlavou a chystal sa ma sťať...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Regresná terapia
Teraz to moze pripadat vtipne, ale vtedy mu to asi moc vtipne nebolo.
Stretneme sa vo sne ;)