Dnes rano (no ono to bolo asi okolo 10-tej

) som sa zobudil a povedal ze skusim LD....kvoli hluku(7-rocny brat si zmyslel ze si vybere tu najhlucnejsiu hracku a moja andluka sa k nemu s chutou pridala) sa mi vsak nedarilo dlho zaspat... Po chvilke vsak nastal relativne klud a ja som zacal zaspavat...Bol som v takom stave, ze som vnimal postel a okolie, ale vnimal som aj sen....teda vedel som ze je to sen, ale hovoril som si ze budem sa v nom spravat akokeby nic, kym sa nedostanem hlbsie do sna (aby som sa nahodou nezobudil kvoli nadmernemu vzruseniu z LD:) )...Inak to bol sen kde som bol v byte a izbe mojho basgitaristu a bol tam aj nas bubenik...o niecom sme sa bavili uz si nepamatam...
No a neviem preco ale napadlo ma zavriet v sne oci (skusit co sa stane) a vtedy som pocitil celkom silne vibracie po celom tele, hluk a pistanie v hlave... Lenze to som necakal a tak ma to celkom prekvapilo/vydesilo a ja som otvoril oci - teraz uz naozaj v mojej posteli

...chcel som to este zopakovat, ale uz sa mi nepodarilo zaspat
Toto ani nie je tak zazitok z AC, ale LD...ale dal som to sem lebo som sa skoro dostal z tela