Sakra pisal som odpoved a odzsiel HDD(este ze len nachvilu

)...
Ok tak na smartdrugs.sk je clanok o pamati.
Kód: Vybrať všetko
http://smartdrugs.sk/?do=showarticles&uid=2005-11-24&katgr=8&id=76
Ja ti dam takuto odpoved:
Ja som clovek, co rad hlada logicke vztahy medzi vsetkym - aj medzi tym kde niesu(zdanlivo).
Mam rad vsetky odbory vedy, keby sa ma niekto spytal na zaluby poviem, ze vsetko.
no v ramci toho, ze rad hladam tie vztahy v pohode si zapamatam uplne vsetky vzorce co sam najdem, alebo co sa naucim.
Ak sa ale ucim slovencinu(hlavne literaturu) je to pre mna nocna mora.
Odpoved je to, ze pamatas si vsetko do par sekund. Trvalejsie len to, co ta zaujima, alebo co si opakujes.
Schvalne skus sa rozpamatat, ze co si robil pred hodinou, vcera, pred tyzdnom, pred mesiacom, pred rokom - v ten isty den.
Ak je to vyznamny den, ze sa opakuje zapamatas si to inac si nepamatas ani co si robil pred hodinou.
Skus si to cislo 5 krat zopakovat, zapisat na 2 papiere, do telefonu, do pocitaca... Tym ze sa budes tomu cislu venovat si ho zapamatas na hodinu urcite.
Co si myslis, preco si ludia nepamatuju telefonne cisla? - maju ich ulozene pod menami a len stlacia tlacidlo volat. keby si ich mal zapisane a do telefonu ich prepisoval, do pol mesiaca by si si zapamatal par najpouzivanejsich cisel - urcite.
BTW, ani ja neviem svoje cislo a uz ho mam 4 mesiace

. Inac to je zase len tym, ze ked odomna chce niekto cislo tak povie prezvon ma a tak vlastne s cislamy neprichadzate do kontaktu
A ad flash pamat - myslis flash ROM pamate? A kde je vlastne tvoja pamat len v mozgu? A bud som to cital tu alebo v knihe - keby si si pamatal minule zivoty, a ulohu, ktoru mas splnit, nebolo by to pre teba prospesne, lebo to riesenie daneho problemu ma vychadzat z tvojho "srdca".