kocka - macka
Moderátor: Moderátori
kocka - macka
Vsiml jsem si jedne veci, kterou jsem si uvedomil po nekolika x pokusem o AC. Pokazde kdyz jsem zkousel praktikovat AC a lezela u me nase kocka domaci tak jsem se dostaval do divneho uvolneneho stavu ( zmeneny ? ). Ale jednou za cas si ke me pri tech pokusech nelehne a to se pak muzu snazit jak chci ale nemuzu se vubec soustredit a po 15 minutach koncim ... jinak me nase kocka automaticky vzdycky leha mezi levou ruku a levy bok s tim ze si vyvali hlavu na rameno a to pak vypadame jak milenecky par
Re: kocka
majk napísal:Vsiml jsem si jedne veci, kterou jsem si uvedomil po nekolika x pokusem o AC. Pokazde kdyz jsem zkousel praktikovat AC a lezela u me nase kocka domaci tak jsem se dostaval do divneho uvolneneho stavu ( zmeneny ? ). Ale jednou za cas si ke me pri tech pokusech nelehne a to se pak muzu snazit jak chci ale nemuzu se vubec soustredit a po 15 minutach koncim ... jinak me nase kocka automaticky vzdycky leha mezi levou ruku a levy bok s tim ze si vyvali hlavu na rameno a to pak vypadame jak milenecky par
Asi ti laskou k tobe posila plno energie !
Naposledy upravil/-a Marijus v Pi Jún 02, 2006 14:04, upravené celkom 1 krát.
Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.
někde jsem četl, že si kočka lehá na místa s negativní energií a pes zase na pozitivní, ale s tím to asi nemá co dělat. Jinak jsem zase četl, že při meditaci by nemělo být v místnosti dítě, protože to všechno stahuje na sebe, protože je vnímavější. Ale stejně si myslím, že ta kočka to může ovlivnit. Nějak intuitivně cítí o co se snažíš a možná ti pomáhá. Kdoví.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
zaujimave. my nemame macku ako nasu, iba nasu.ale susedoviech macky nam behaju po dvore, behaju do babkinej mastale a komory a potom su tam same exkrementy. mozno aj preto nemam kladny vztah k mackam. nie, ze by mi vadili, ale to, ze sa k nasej babke chodievaju
viete co, to je vela.
ale ze macky vidia duchov, alebo ich proste vicitia.
viete co, to je vela.
ale ze macky vidia duchov, alebo ich proste vicitia.
mnohý a ani jeden