ac je ceresnicka na torte :)

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Sweeto
Návštevník
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 14:55
Kontaktovať používateľa:

ac je ceresnicka na torte :)

Príspevok od používateľa Sweeto »

najskor sa ocistite od negativnych vlastnosti, zacnite sa duchovne vyvijat. je niekto ineho nazoru? 8)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: ac je ceresnicka na torte :)

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Ani nie, len to, že máš veľmi zjednodušený pohľad na AC. Nič viac. 8-)
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

Hm..... dovtedy sa človeku neudejú určité veci, kým na ne nebude pripravení, ináč by ho to mohlo až príliš vytrhnúť od reality, čo je nebezpečné..... bláznince by museli niekoľko-násobne zvýšiť svoju kapacitu :grin:

PS: Horsa do práce na samých sebe :wink:
Z1
Viliond
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viliond »

Zrak1 napísal:Hm..... dovtedy sa človeku neudejú určité veci, kým na ne nebude pripravení, ináč by ho to mohlo až príliš vytrhnúť od reality, čo je nebezpečné..... :wink:
fuuuuha ty vies co je realita?myslis realitu aku ju pozname alebo pravdu,cistu a holu?myslim ze nemame ani ponatie co je realita a co fikcia.je to len na nas co si pripustime. hmmmm... mne sa veci diali a taktiez som bol vytrhnuty s tej tvojej tzv. reality.A bolo to krasne aj hrozne ale s nebezpecim mas pravdu.pozor na to.a blazinec? hmmm co ak blazni su ty co poznaju pravdu?!... mno dost bolo fylozofovania...

celkom nechapem co tymto prispevkom autor myslel... nazov temi je asi s casti aj jej obsahom.... mno kazdopadne AC je sposob a nie vrchol... skor zaciatok ano mas pravdu ahoj

p.s.: sorry za mierny utok zrak ale som si to nemohol odpustit :-) inac uz som spat :-D :lick:
Napísať odpoveď