poradi mi niekdo ako vycestovat s tela??
Moderátor: Moderátori
poradi mi niekdo ako vycestovat s tela??
skusam to uz dlho moj problem je ze sa neviem sustredit ako ukludnit mysel uvolnit telo nenajde sa niekdo kdo mi poradi prosim semtam sa nieco dialo aj nieco co ste tu uz spominali ale bolo to spontanne pocas noci neovladal som to tak rad by som to skusil sam pomozte prosim dakujem
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
hlavne sa ukludni a nic nanahli treba na to cas... pises ze sa sustredit? tak to je problem lahni si na postel a relaxuj... lahni si tak aby si nemal nic zalahnute a netrplo ti to... uvolni si vsetky svali na tele od koncatin cez hrudnik az po tvar ta je najtazsia zo vsetkeho... privri oci aby neboli uplne nasilne zavrete nemozes mat napnuty ziadny sval ked sa tak stane a vsetko napatie odide telo ti uplne ....ako to povedat...nebudes si citi ziadnu cast tela ako keby si ju nemal...pokial to zvladnej si fyzicky uvolneny ale ty mas asi problem s tou psychiskou castou ze?tak tam je viac metod ale najlepsie rozdychat to zhlboka (tymto myslim dych celim telom od branice cez strednu az k hornej casti hrudnika,ako sportovci,podobne ako plny jogovy dych) a zastav prudenie myslienok...neviem ci meditujes alebo relaxujes ale po chvyli to nebude tazke...proste nemysli na nic...skusaj najprv toto a ked ti to pojde a budes v uplnom klude tak zacni s pokusmi o astralne cestovanie... metod je vela...musis si vybrat vlastnu a nemozem ti nic doporucit pretoze je to hrozne individualna vec... niake texty su aj na stranke a niake ti mozem zaslat aj ja ale musim zohnat svoj stary harddisk...ale bude to neboj...mal som tusim aj zalohu len kde?!... najdem... zatial vela stastia...inak velmi dobre by ti bodla kniha... alebo niaky kurz...skuz nieco pohladat... prajem vela stastia... 

Re: poradi mi niekdo ako vycestovat s tela??
hlavně v tom nesmíš vidět žádnou vědu. Jde o to, aby tvé tělo uslo a ty jsi zůstal bdělý. Je to prakticky totéž, co vědomé usínání při LD. Všechny ty metody uvolňování směřují k usnutí. Ten trans a bzučení a všechny ty další příznaky toho, že se to blíží vlastně prožíváš každý večer při usínání, akorát si to nepamatuješ, protože jsi ztratil bdělost a usnuls. Velkou výhodu při AC mají ti, kteří dokáží usnout všude a rychle.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...