Tak nejak jsem svoje telo navyknul na to ze jedine poloha na brise znamena ze chci spat. Pokud si lehnu napriklad na zada, mam LD.
Problem tkvi v tom, ze v prubehu snu jsem schopny ho sam sobe totalne pokazit. V urcite casti se mi proste derou do hlavy myslenky na to vysnit si neco hnusneho. V tuhle chvili v podstate sen skoncil protoze i kdyz jsem schopny tu myslenku udrzet na uzde, a nic nehezkeho si nevysnit, stejne se toho nutkani nemuzu zbavit a tim padem se vubec nemuzu venovat snu. Vetsinou to konci tak, ze se radsi probudim. V horsim pripade si vysnim napriklad rychly sled desitek horovych obliceju(nebo neco podobneho , proste neco co cloveka vydesi).
Na webu jsem cetl o "Svolávání démonů". Je tohle ono ? A v pripade ze ano , mam tedy zustat ve snu, i pres to ze citim jak dostava moje fyzicke telo zabrat(zrychleny tep , hur se dycha atp).
Za sileneho bych se neoznacil a ze bych byl zrovna hrdina stoleti to taky ne. Jak mam sakra svoji palici rict aby si do snu nezvala tyhle zhovadilostiPokud jste částečně šílený nebo odvážný, můžete si své nejhorší strachy přímo sami pozvat do svých lucidních snů.