Viliond Oronmelme
Moderátor: Moderátori
no ... suhlasim s tebov len v jednej veci a to ze sa vyspis plnohodnotejsie ale v tom ze ked neovladas dej nieje to preve LD zasadne nie. ved predsa pri AC, OBE ci ako to nazveme predsa tvoris a ovladas astral len na zaciatku kym je do toho zakomponovane podvedomie aby ho mohlo tvorit. po case ked bude AC lepsie a vytrenovanejsie, uz nebudes moct ovplivnit ine astralne bytosti a javy okrem seba.Nas sebov budes mat coraz vaciu kontrolu. Integer by mal viac opisat ci bol sucastov deja a mal ned sebov kontrolu alebo bol len babkou ovladanou niecim inym.Ak mal nad svojim astralnym ja kontrolu tak to predsa bolo astralne cestovanie. Edain McCoyova dokoca LD povazuje za jednu s praktik astralneho cestovania. Valmi dobra kniha od nej inac je... co ty na to? aj ale nemal kontrolu nad astralnym ja tak to bol len sen tvoreny podvedomim.potom to uznavam... Prosim Integera aby to uzrejmil-... dikZenny napísal:Integer:toto co opisujes je typicka slaba lucidita a to znamena ze nad LD mas velmi malu kontrolu/mozes velmi lahko sklznut do obycajneho sna.LD netrva dlho(5-10 min ale moze aj dlhsie) no to nevadi lebo v sne to moze byt aj tyzden a viac.A ked mas LD tak samozrejme ze sa vyspis...a casto krat aj ovela lepsie akokeby sa ti nic nesnivalo(resp. akokeby si si ziadny sen nepamatal lebo tie mame kazdy den aj ked o tom niekedy nevieme)
Teraz, kym nespis, porozmyslaj o tom co by si chcel zazit, koho by si chcel stretnut, kde by si chcel ist...moznosti je vela. A potom ked uz sa v sne uvedomis, tak si skus spomenut na tu vec, ktoru si chcel(vzdy sa nieco najde)Integer napísal: Už sa dlhšie pokúšam o LD a keď už si sen uvedomím, tak akoby som nevidel nič zaujímavé na tom, prebrať nad snom kontrolu. Neviem si to vysvetliť.