LET KE HVEZDAM A DAL ...
Moderátor: Moderátori
LET KE HVEZDAM A DAL ...
Dneska jsem mel zive LD o tom jak jsem se v nejakem prezdnu vyzdvihl nad zem a letel jsem primo nahoru pres mraky neuveritelnbou rychlosti do vesmiru, videl jsem po stranach rozmazane hvezdy a dostal jsem strach, ze se uz nemusim vratit tak jsem to vedome prerusil. Zvlastni na tom bylo, ze to bylo hodne opravdove, jine nez obycejne. Let byl strasne jednoduchy a nejrychlejsi jaky jsem kdy zazil. Jen jsem rekl v myslence "vzhuru" a bez jakychkoliv prekazek jsem letel. Ted me stve, ze jsem se tomu neoddal a neletel jsem proste dal a dal ...
Pak naopak nasledoval LD, v kterem jsem nemohl nic. Byl jsem pred obrovskym kopcem se sklonem cca 70-80° !! Mel jsem sandaly a chtel jsem je premenit na tenisky nebo aspon se vznest a nic nefungovalo, Tak jsem ho musel vyslapnout sam. CHvilemi to vypadalo ze se kopec zacina naklanet dozadu a ze lezu pod uhlem 90-100°. Docela masakr pohled dolu... Pak jsem skocil a probudil se.
Pak naopak nasledoval LD, v kterem jsem nemohl nic. Byl jsem pred obrovskym kopcem se sklonem cca 70-80° !! Mel jsem sandaly a chtel jsem je premenit na tenisky nebo aspon se vznest a nic nefungovalo, Tak jsem ho musel vyslapnout sam. CHvilemi to vypadalo ze se kopec zacina naklanet dozadu a ze lezu pod uhlem 90-100°. Docela masakr pohled dolu... Pak jsem skocil a probudil se.
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Re: LET KE HVEZDAM A DAL ...
Chm, já když chci letět vzhůru, tak se vždycky v určité vzdálenosti od Země zaseknu a hodí mě to kousek zpět. 

ja som tiez raz vyletel do vesmiru(LD) v priebehu niekolkych sekund, ale skoncil som na nejakej vesmirnej stanici a nakoniec z toho len obycajny sen...
ja jsem nedavno taky skoncil na nejake vesmiren stanici, byli tam 3 zenke a ja a dva chlapi a museli jsem se vratit kvuli vzduchu na zem a meli jsme pro navrat jen malou raketku do ktere se vlezli 3 lidi. Takze ja sem se samozrejme zachranil spolu s dvouma a pro zbytek jsem se pak ( v tom snu asi po mesici ) vratili a uz byli na onom svete ... Ale je zajimave ze si pamatuju jmeno jedne te kosmonautky a bylo to Wolfová
nebo Volfová ...
jestli uz nejsem zblbly z toho nicku Wolfa ...
ale tento vylet byl jiny nez jsem popisoval vyse, tento vylet jsem podnikl raketou tak ze jsem se najednou v ni objevil pri pristavani na nejake planete a pak uz to pokracovalo dle vyse popsaneho deje. Samozrejme mezitim jeste probehly debaty o tom, kdo se zachrani a kdo zustane apod. ale to uz mam v mlze ...

ale tento vylet byl jiny nez jsem popisoval vyse, tento vylet jsem podnikl raketou tak ze jsem se najednou v ni objevil pri pristavani na nejake planete a pak uz to pokracovalo dle vyse popsaneho deje. Samozrejme mezitim jeste probehly debaty o tom, kdo se zachrani a kdo zustane apod. ale to uz mam v mlze ...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
mne sa snival taky dobry a pre mna aj komicky sen
.
podotykam, ze som mizerny futbalista, patrim medzi fakt najslabsich
vcerajsia realita:
vcera som si isiel zahrat fotbal s chalanmi, ako obycajne, a mali dorastenci trening. tak sme si zahrali my proti dorastencom. hral som na poste stopera. ich trener ma nahovaral, nech idem hrat k nim fotbal, ze by som im pomohol, ze mam v sobotu doniest na trening rodny list a fotku a take kaleraby mi tlacil do hlavy...
:D:D ale ja nechcem hrat fotbal sutazne lebo mam aj ine aktivity, malo casu na vsetko a skola atd...
no a dnesny sen:
hral som fotbal, na velke, ligove ihrisko, mal som na sebe dres, bol som clenom teamu nasich dorastencov
. vcelku dost dobre som hral, zastavoval som superovych utocnikov, secci boli radi, ze som sa k nim pridal a pomohol im, aj trener ma pochvalil a povedal tusim ze dufa, ze ostanem...
.
tento sen tu moc nepatri, tak ale, ak najdem vhodnejsiu temu, dam ho tam a tento sa moze zmazat. ale tato tema je aktivna

podotykam, ze som mizerny futbalista, patrim medzi fakt najslabsich
vcerajsia realita:
vcera som si isiel zahrat fotbal s chalanmi, ako obycajne, a mali dorastenci trening. tak sme si zahrali my proti dorastencom. hral som na poste stopera. ich trener ma nahovaral, nech idem hrat k nim fotbal, ze by som im pomohol, ze mam v sobotu doniest na trening rodny list a fotku a take kaleraby mi tlacil do hlavy...

no a dnesny sen:
hral som fotbal, na velke, ligove ihrisko, mal som na sebe dres, bol som clenom teamu nasich dorastencov

tento sen tu moc nepatri, tak ale, ak najdem vhodnejsiu temu, dam ho tam a tento sa moze zmazat. ale tato tema je aktivna

mnohý a ani jeden
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Tak dnes jsem se taky podíval do vesmíru.
Byl jsem na Zemi, řekl jsem, že chci nahoru a asi tak za 3 vteřiny už jsem tam 'nahoře' byl .
Letěl jsem dál a dál, až jsem se zastavil u nějaké cizí planety, tam jsem dostal trochu strach, ale rychle jsem ho zahnal a pokračoval v cestě do neznáma, nic zajímavého už jsem však nepotkal.