Milujeme vás a pomáháme vám!

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
spagetka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36

Milujeme v

Príspevok od používateľa spagetka »

čo si myslíte o sekte Vesmírní lidé??

teda aspoň podľa mňa je to sekta..
centrálu vraj majú niekde na obchodnej ulici v Ba.. stále ich je viac a viac vidieť..
bola som na stv dni otvorených dverí minulý rok, oni tam vo svojich tričkách rozdávali letáky.. bolo ich toľko že ich bol plný celý chodník.. fakt veeľmi veľa.. :(
dokonca aj v škole nachádzam nálepky a plagáty vesmírni lidé alebo andelé svetla.. okdaz na ich stránku a ich motto. z čoho berú na to peniaze? to by ma zaujímalo.. /sestra mi hovorila že je členom aj jej nejaký vedúci na SAV-ke../ Stále o nich viac a viac počuť.. mám z nich obavy, ich názory sa mi zdajú veľmi zvrátené.. :(

"milujeme vás a pomáháme vám" /motto..
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

Re: Milujeme v

a ešte ma napadlo..
často na bratislavských uliciach vidieť členov /neviem či sekty ale pravdepodobne hej/ Hare krišna hare rama! /ich slogan na plagáte keď sa poobliekaný ako mníchovia, s reproduktorom potulujú po meste, tancujú a spievajú s týmito slovami../
vlasy majú oholené až na zadnú časť hlavy, tam majú malý zapletený copík.. sú to mladí ľudia, aj taká stredná škola by som povedala..

zastavovali nás na uliciach odetý vo svojom mníšskom oblečení,či si nechceme kúpiť nejakú ich knižku a prispieť tým na deti a neviem čo všetko. že oni z toho potom robia rôzne akcie a tak.. bla.. bla..

dnes nás zastavujú s tým /v civile/, že sú z detského domova a výťažok z predaja knižiek ide na deti.. a tie knižky sú vraj o indickej kultúre.. /no na zadnej strane bolo napísané www.krishna.com asi.. / vnútry boli spracované staré hinduistické texty a ich výklad.. bez fotiek a tak..

ale aspoň nie sú na každom stlpe vylepaný ako vesmírní lidé.. :)

čo si myslíte?
spagetka
Člen fóra
Člen fóra

/sakra vylepení.. / :D
knox
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa knox »

Centrala svetla v bratislave? Parada, to som nevedel...snad niekedy dojde Ivo Benda - siel by som sa pozret...to musi byt zazitok na cely zivot :) LOL
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Naposledy upravil/-a sorer v Ut Nov 06, 2007 20:37, upravené celkom 1 krát.
Stretneme sa vo sne ;)
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

uf

Príspevok od používateľa RedHawk »

J. No co sa tyka Bendovcov (Vesmirni lide) nemam ich rad, a nemam rad Iva za to co urobil viacerym zenam.

Co sa tyka Hare Krishna nie su sektou v pravom slova zmyslu je tyo smer Hinduizmu a velebia hlavne Krišnu. Su relativne neskodny a to co robia v stredu tie sprievody su ich oslavy Krisnu, Oslavuju jeho meno spevom a tancom.
Je to prijemnejsie a prorodzenejsie ako krestanske mrmlanie v studenom kostole kazdy vecer (alebo iba v nedelu) a nasledne porusovanie vsetkeho.

Krisnovci su taky otvorenejsi, a poznam z nich dost ludi a su fajn, nesnazia sa svoje nazory silou mocou niekomu nanutit ci ovplyvnovat inych (katolicka sekta napr sa snazi silou mocou obratit na svoju vieru slovensko, co je sice extremne ale pravdive) Cize krinovci su rovnakou sektou ako evanjelicka, katolicka, sekta ci rozne smery budhizmu ale to tym padom znaci ze vlastne nabozenstvo okrem Islamu nemame:)
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

knox napísal:Centrala svetla v bratislave? Parada, to som nevedel...snad niekedy dojde Ivo Benda - siel by som sa pozret...to musi byt zazitok na cely zivot :) LOL
Ivo chodi do BA pravidelne raz za mesiac az mesiac a pol, chces na neho cislo :D :D
knox
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
Kontaktovať používateľa:

Re: uf

Príspevok od používateľa knox »

RedHawk napísal:J. No co sa tyka Bendovcov (Vesmirni lide) nemam ich rad, a nemam rad Iva za to co urobil viacerym zenam.
Co urobil?
RedHawk napísal:Ivo chodi do BA pravidelne raz za mesiac az mesiac a pol, chces na neho cislo Very Happy Very Happy
Heh no daj, to by mohol byt zaujimavy pokec :) Ja by som chcel ist na nejaky ten seminar kde recni o astarovi a hviezdnych flotilach a tak...
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

No ivo rad rozbija vztahy a manzelstva....

tel: +420 603491 600 cesky T mobil
Menfisto
Návštevník
Dátum registrácie: So Mar 25, 2006 22:00

Príspevok od používateľa Menfisto »

Ohľadom vesmíranov I.Benda je podľa mňa dobry rečnik ale strasne vela si toho vymyslel a neuznavam ho. Zato niektore knihy na VL od Barbari Marciniak ( dúfam že som to dobre napísal :grin: ) sú docela poučné niektore veci su tam zaujimave. Takže tak ... I tak I.Benda=Klamár.
Napísať odpoveď