vytažení za nohy
Moderátor: Moderátori
Re: vyta
Rekl ze prinejmensim zajimavy ... To mi pripomina tu reklamu na vterinove lepidlo jak ho prilepi hlavou dolu ke stropu 

Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Jenom mě zajímalo, jestli vás to taky tahá ven z těla nohama napřed. Ten pocit toho visení hlavou dolů je velice reálný, jako bych tam visel skutečně...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Ten problém jsem napsal v uvozovkách, takže to není skutečný problém, ale spíše kuriozita a chtěl jsem vědět, jestli vy vystupujete z těla hlavou nebo taky jako já...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Mno jak kdyz cestuju ven tak citim u nohou vibrace spojene s znecitlivenim nohou ... ale vzdycky me ta vytahne jako ze se prehoupnu pres astralni nohy ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
:shock: presne toto sa mi stalo ale nevedel som,ze ide o AC :shock: najpr sa mi par krat stalo,ze som citil akoby zo mna niekto stahoval perinu,po niekolkych nociach som uz stoho nemal strach a skusil som sa tomu poddat,zacala ma nejaka sila tahat za nohy az som vysel dole hlavou pri strope,presne ako to opisujes ty
uz som to tu pisal a nedostavila sa mi ziadna odpoved,iba nieco v zmysle "bola to len halucinacia" ale ten pocit bol neuveritelne realny
uz som to tu pisal a nedostavila sa mi ziadna odpoved,iba nieco v zmysle "bola to len halucinacia" ale ten pocit bol neuveritelne realny
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
mozes prosimta napisat nejaky podrobnejsi popis ako ten "stav" navodzujes?uz sa mi to stalo davnejsie a akosi som na to zabudol
"...houba je ve skutecnosti