Ahoj snivalo sa mi ze som sa zobudil a vonku bola tma aj ked bolo leto.
Isiel som doskoly kym som dosiel do skoly bolo uz tak mierne iba tak no zamracene. Samozrejme bol to krvak vsetci boli zombie pretoze sa zo slovnaftu zlucili vseliake plyni a neviem preco zrovna nasu skolu to napadlo. Zombie neboli len traja ludia. Ja, Kamarat (tomas) a triedna (mimochodom mlada a pekna menom Daniela). Samozrejme taky ten klasicky horor v skole kedy sme mi traja museli liest cez vseliake sachty zdrhat pred zombie ktory boli narvany v celej chodbe. Vseliake monstra kedy som sprintoval aj tak jak by som za normalnych okolnosti nedal.
Skoncilo to strasne divne. Do skoly vthrli ti vseliake vedci vtich oblekoch a z dychacimi pristrojmi skombinovany zo zbranamy ako vojaci.
No to by bolo ok. Lenze hned na to som isiel ako by sa nic nestalo domov s kamaratom a potom ma zrazil autobus a ja som odletel asi 3 metre. Vydel som to z vlastnych oci lezal som na zemi a dosiel za mnou tomas a povedal mi:Čo robíš však už sú 3 dni prázdniny. Vie to niekdo vysvetlit?[/i]
Nocna mora
Moderátor: Moderátori
presne ako som pisal do tebou vytvorenej temy..je to odraz tvojho konania(karmy,ak chces)
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
toto je len moj vymysel,ale moze to byt aj tvojim strachom z niecoho,skus najst suvislost
"...houba je ve skutecnosti