Objavil som AC?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Objavil som AC?

Príspevok od používateľa Alino »

Pred chvilou som vysiel z postele, mal som fakt brutal zazitok, zobudil som sa po celonocnych snoch a dalej som lezal. Zo zavretymi ocami som zacal vidiet moju izbu. Bola ina, a ja som bol najprv osprosteny nevedel som ze to mam halucinacie alebo ako to nazvat, myslel som ze to je normalne a ze som zobudeny. V rohu izby bola telka, a bola zapnuta, zrazu som si uvedomil ze telka v mojej izbe v skutocnosti neni. Zaostroval som zrak na moderatorov v telke, pozrel som sa okolo, a vidim dvere ktore v mojej fyzikalnej izbe neexistuju. Vyskocil som z postele (spavam na poschodovej) a isiel som tymi dverami, zistil som ze som v starom byte v ktorom som byval cely zivot (pred 4 mesiacmi sme sa prestahovali). Isiel som ho preskumat. Pri vhodovych dverach bol nejaky velky pan, a zacal mi hovorit nieco o sandbergu v devinskej novej vsi... letmo som ho pocuval, kukal som sa pritom po byte ze co v nom je. Ten pan potom nieco zacal rezat do okna a premietali sa v nom obrazky.
Onedlho som sa zobudil. Nehal som si zavrete oci, a zas som zacal vidiet cez zatvorene oci miestnost. Zas som vstupil do dveri, boli tam moje sestry, hovorili ze ony tento svet uz poznaju dlho. A ze takto vycestuvavaju uz cely zivot kazdy den. Rozpraval som sa snimi a zas som sa zobudil. Podarilo sa mi tak vycestovat aj treti krat, a to uz som sa len nehal fascinovat tym ze som v uplne inom svete a ze je to strasna haluz. Pacilo sa mi to, dufam ze sa mi to aj nabuduce podari bol to fakt skvely zazitok. Stalo sa mi to par minut dozadu, rychlo som to prisiel napisat sem kym to nezabudnem.
Naposledy upravil/-a Alino v So Aug 02, 2008 6:40, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Objavil som AC?

Príspevok od používateľa sorer »

pekne, a co tvoje sestry to naozaj vedia?
Stretneme sa vo sne ;)
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

praveze neviem, nepytal som sa ich. mysleli by si o mne ze som blazon.
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Príspevok od používateľa dr.Katz »

pěkný zážitek, gratuluji. netroufám si říct, jestli to byl skutečný AC nebo "jen" LD, teda jestli je mezi tím nějaký rozdíl.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

no podla niektorych zdrojov astralne cestujeme prakticky kazdu noc. lenze nie vedome ale iba podvedome. takze to mohly byt podvedomia tvojich sestier.
Prídem si po teba.
Napísať odpoveď