přišel jsem na to díky tomu že jsem se ho zeptal jestli jsem vidět a on řekl ne tak já jsem mu řekl že to bude AC ale pak mi tedy došlo že spim
vysvětlování
Moderátor: Moderátori
- Hanyman
- Člen fóra

- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
vysv
dneska jsem v mém LD vysvětloval kámošovi že je to sen a díky němu jsem taky poznal že je to LD v tom LD jsem se snažil chodit po stěně ale moc mi to nešlo ale jde o to jak jsem mu vysvětloval že to je LD
přišel jsem na to díky tomu že jsem se ho zeptal jestli jsem vidět a on řekl ne tak já jsem mu řekl že to bude AC ale pak mi tedy došlo že spim
Moji kamarati vedia co je LD, a ked im v sne poviem ze toto je sen, tak mi pritakavaju, a rozpravam sa snimi ze si rychlo zavolame, a povieme si ze "ano stretli sme sa v sne". Ale vzdy to je bud len vyplod mojho mozgu. Alebo oni si to uz nepamataju ked im proste zavolam, mozno ich vyrusi zvonenie mobilu a na vsetky sny v tom okamziku zabudnu. Skusal som vela krat aj im povedat ze "poriadne otvor oci aby si sa zobudil, a zavolaj mi aby si mna zobudil." Nikdy mi takto este nikto nezavolal, ale verim ze raz sa to podari.