A ešte jedna vec. Ak chceš so mnou vecne diskutovať, zdrž sa prosím akýchkoľvek označovaní mojej osoby alebo kohokoľvek iného, viď. Tvoje výroky: veľký čarodejník, vševedúci učiteľ či farár

Moderátori: RedHawk, Moderátori
Je mi úplne jedno čo si o mne myslíš. Nemám Ti prečo vysvetľovať moju cestu. Bolsomtam to pochopil a dúfam, že to pochopíš aj Ty. Ak nie, je to Tvoj problém nie môj.kammo napísal:Psychedelika svoj vyznam potvrdili a maju pevne miesto v spolocnosti a jej historii. Ak ich takto jednoznacne zavrhnes v oblasti,ktorej su neodmyslitelnou sucastou,a ktora by bez nich mozno neexistovala ,tak mi prepac,ale nemozem ta brat uplne vazne. Uz len to ze si ani nikdy nad psychedelikami neuvazoval mi pride cudne.
OK, beriem späť.kammo napísal:Taktiez mi vadi,ked nazyvas tieto experimenty "drogove ulety".Uraza ma to,lebo pri rozhodnuti vziat si takuto latku rozhoduje motivacia a ocakavania a ja sa nepovazujem za fetaka,ktory berie pervitin a chce si len vyhodit z kopitka.
Ako som už povedal, je mi jedno čo si o mne myslíš. Nevenujem sa šamanizmu týždeň ani rok.kammo napísal:Verim,ze sa rozne stavy daju dosiahnut aj inac,aj spontanne,ale ja by som mohol tvoje sposoby oznacit za vyplody tvojej fantazie,zvelicovanie,sebaklam,dokonca klamanie a nerobym to.
Každá technika je jedinečná a predsa ako už napísal sorer, každá cesta vedie do Ríma.kammo napísal:Ako som uz pisal na zaciatku,psychedelika povazujem za jedinecny a vynimocny nastroj/uz len koli tomu,ze existuje materialna vec,ktora vnesie do myslenia cloveka tolko otazok o duchovne/,ktory svojim vyznamom presahuje aj samotnu temu a samotneho cloveka a neda sa nahradit ziadnou technikou.
To, čo platí u Teba nemusí platiť u každého, na to nezabúdaj.kammo napísal:Verim,ze by ti nastavili zrkadlo poriadne by s tebou zakyvali,vytrhli by ta z tvojej pohodlnej ulity "neosamanizmu" a posunuli dalej....mozno,a mozno nie.Opakujem....pre mna su najjednoduchsou vecou,ktora nastaruje pochybnosti o cisto materialnej podstate existencie.
Este nieco sa chcem spytat....veci okolo tejto temy su aj tvojou obzivou?