Negativni energie
Moderátor: Moderátori
Negativni energie
Caute dnes se mi stalo ze se mi dvakrat do snu dostala negativni energie .. Jednou byla v energeticke podobe a podruhe mela i telo cloveka ... ten clovek byl podobny upirovi .. znamena to ze jsem obeti psychickeho upira ? Jak se muzu proti temto utokum branit 

Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Aug 06, 2006 19:48
- Kontaktovať používateľa:
No to je zlozite niektory vampyri ovladaju tzv. dreamwalking. Dokazu sa dostat do sna a prostrednictvom emocii ktore su v nom produkovane vysavat energiu. Najlepsie je zlikvidovat toho vampyra v sne skus imaginovat svetlo.
It's just ten percent luck
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name - Fort Minor
Re: Negativni energie
Jn ale je to zapeklite pak pouzivala na to vysavani aji nejake psy ... mimo jine sex s nekym kdo mi saje energii a chce znicit me astralni telo radsi ee ... Mimo jine kdyby to nahodou nebylo astralni dvojce ale astralni telo skutecne osoby jejej ...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
Co by na tom bolo zle?Termikxs napísal: Mimo jine kdyby to nahodou nebylo astralni dvojce ale astralni telo skutecne osoby jejej ...

A co kdyz to je vedomy dreamwalker ? To by asi neslo no nevadi uz to neni a na neco sem prisel a zatim to funguje
:Twisted:

na co si prisiel? 

Na novy druh ochrany 

Energeticky stit. A mam uz dlouuuuho klid:)
termixs stity su zakladom 

Rekneme ze sem si na to prisel metodou pokus omylRedHawk napísal:termixs stity su zakladom

A je to cennejsie ze?:) ale dosiel si na to to je dolezite.
Tak tak, od doby co pouzivam stit se problemy omezily na minimum a zaznamenal jsem aji pokles nocnich mur. Navic vizualizace stitu pred spanim je paradni cviceni na trening vizualizaceRedHawk napísal:A je to cennejsie ze?:) ale dosiel si na to to je dolezite.