Silvova metoda v LD

Činnosti a námety čo a ako robiť v sne

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Silvova metoda v LD

Príspevok od používateľa dr.Katz »

Před nedávnem jsem četl knihu J.Silvy o kontrole mysli a má tam takovou techniku, že když spojíte tři prsty na ruce, tak vstoupíte do hladiny alfa a to i normálně přes den, když nespíte. Tak jsem si na to vzpomněl v jednom nedávném LD a řekl jsem si: teď spojím tři prsty a vstoupím do alfy. Udělal jsem to a skutečně jsem se dostal do velice zvláštního stavu vědomí, který by se dal srovnat možná s použitím nějakého halucinogenu. Každopádně zajímavý stav vědomí. :ok:
Jacqueline
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21

Príspevok od používateľa Jacqueline »

No... zajímavé... Jen - Jakékoliv prsty? Čeho lze při tom dosáhnout, resp. jaký je účel? V jakém stavu mysli se má člověk nacházet? :)
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Re: Silvova metoda v LD

Príspevok od používateľa RedHawk »

No myslim ze si trafil niektoru z mudra.
http://www.redhawk.sk/martial_arts/ninjitsu.html pozri si Magia (Kuji In)
Jacqueline
Člen fóra
Člen fóra

RedHawk napísal:No myslim ze si trafil niektoru z mudra.
http://www.redhawk.sk/martial_arts/ninjitsu.html pozri si Magia (Kuji In)
RedHawku, díky ti! :heart: O téhle záležitosti jsem už něco málo z druhé ruky slyšela, jen jsem zaboha nemohla najít nějaké konkrétní informace. Takže mockrát dík, konečně se o tom něco pořádně přiučím :grin:
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

Jacq myslim ze v SR to okrem mna robia asi len 2 moji ziaci. Ale na webe sa teoria najde hlavne v ENG
Jacqueline
Člen fóra
Člen fóra

Red, obávám se, že v ČR je toto množství ještě převratný úspěch. Troufám si tvrdit, že tady se tomu nevěnuje absolutně nikdo.
Najde, najde... ovšem až po dlouhém hledání. Všude narážíš maximálně na pochybné stránky o ninjích, v nejlepších případech najdeš pozice rukou a mantru, což je ovšem oboje totálně nicneříkající. Musí se pohledat trochu do hloubky :grin: Samostatné webové stránky či diskusní fóra nejsou k nalezení.
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.

Jedná se o první tři prsty levé ruky, tzn. palec, ukazovák a prostředník.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.

Tak jsem to před pár dny zkusil znovu a v LD jsem si řekl, že jakmile spojím tři prsty, tak se mi otevře třetí oko (nejsem žádný troškař) a ještě jsem to ani nedořekl a jakási síla mě jako vichřice popadla a unášela mě nad krajinou pryč...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
maryfox
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Sep 15, 2008 15:46

Príspevok od používateľa maryfox »

nazdarek lidi! absolvovala jsem kurs silvovy metody v roce 2000, v praze. jednalo se o 3 weekendy (mozna 4 ...uz si nepamatuju), ktere ale zmenili muj zivot. silvova metoda mi pomohla otevrit se svetu a poznat sama sebe, pochopit nase skryte moznosti, mentalni i fisicke, naucit se techniku jak je pouzivat (v dobru i ve zlu), vim 100% ze silvova metoda funguje, pouzila jsem ji nekolikrat, hlavne pri zkouskach na VS a pri statnicich, kdy mi pomohla naprogramovat otazky , ktere mi budou polozeny mymi profesory pri statnicich, se 100% uspechem (4 otazky, 4 ruzne materie, 4 ruzni prof!!!). samozrejmne se nejedna jenom o telepatii, ale take o lecebne sily, ktere se skryvaji v kazdem z nas, a o dalsi mozne vyuziti silvovky. nechci nikomu delat reklamu, ale myslim , ze silvova metoda je idealni mustek odrazu do sveta magie. kdo ma otazky , muze mi je davat, rada odpovim.
ps : sorry za prisernou syntax, ale uz spoustu let ziju mimo republiku, zapominam jazyk.
Jacqueline
Člen fóra
Člen fóra

Dá se o tom něco zjistit i bez učitele, nebo je nutné absolvovat seminář? *Jacq samouk :mrgreen:*
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

maryfox pekna reklama ale ja som silvovku skusal v 1997 a ver mi ze nema s magiou nic spolocne.
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

Jacqueline napísal:Dá se o tom něco zjistit i bez učitele, nebo je nutné absolvovat seminář? *Jacq samouk :mrgreen:*
Jacq jasne ze sa nic nenaucis sama, musis absolvovat x*y seminarov:)

Ale vazne silvovka je dobra v imaginacii a ovladani. stacia ti knihy.
Jacqueline
Člen fóra
Člen fóra

Checht a já už doufala, že mě pošleš odeslat svůj hmotný majetek nějakému duchovnímu vůdci :mrgreen:

Díky, zkusím něco pohledat.
Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.

Jacqueline napísal:Checht a já už doufala, že mě pošleš odeslat svůj hmotný majetek nějakému duchovnímu vůdci :mrgreen:

Díky, zkusím něco pohledat.
Jacq uz by si mohla vediet z annwinu ze skor som proti duchovnym vodcom a seminarom :)
Cest vynimkam:)
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

tomu co pise maryfox sa mi nejak nechce verit :-/ inak ake ine to ma este vyuzitie okrem programovania otazok na maturach? :)
Napísať odpoveď