Silvova metoda v LD
Moderátor: Moderátori
Silvova metoda v LD
Před nedávnem jsem četl knihu J.Silvy o kontrole mysli a má tam takovou techniku, že když spojíte tři prsty na ruce, tak vstoupíte do hladiny alfa a to i normálně přes den, když nespíte. Tak jsem si na to vzpomněl v jednom nedávném LD a řekl jsem si: teď spojím tři prsty a vstoupím do alfy. Udělal jsem to a skutečně jsem se dostal do velice zvláštního stavu vědomí, který by se dal srovnat možná s použitím nějakého halucinogenu. Každopádně zajímavý stav vědomí. 

-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Feb 13, 2008 21:21
Re: Silvova metoda v LD
No myslim ze si trafil niektoru z mudra.
http://www.redhawk.sk/martial_arts/ninjitsu.html pozri si Magia (Kuji In)
-
- Člen fóra
RedHawku, díky ti!RedHawk napísal:No myslim ze si trafil niektoru z mudra.

Jacq myslim ze v SR to okrem mna robia asi len 2 moji ziaci. Ale na webe sa teoria najde hlavne v ENG
-
- Člen fóra
Red, obávám se, že v ČR je toto množství ještě převratný úspěch. Troufám si tvrdit, že tady se tomu nevěnuje absolutně nikdo.
Najde, najde... ovšem až po dlouhém hledání. Všude narážíš maximálně na pochybné stránky o ninjích, v nejlepších případech najdeš pozice rukou a mantru, což je ovšem oboje totálně nicneříkající. Musí se pohledat trochu do hloubky
Samostatné webové stránky či diskusní fóra nejsou k nalezení.
Najde, najde... ovšem až po dlouhém hledání. Všude narážíš maximálně na pochybné stránky o ninjích, v nejlepších případech najdeš pozice rukou a mantru, což je ovšem oboje totálně nicneříkající. Musí se pohledat trochu do hloubky

Jedná se o první tři prsty levé ruky, tzn. palec, ukazovák a prostředník.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Tak jsem to před pár dny zkusil znovu a v LD jsem si řekl, že jakmile spojím tři prsty, tak se mi otevře třetí oko (nejsem žádný troškař) a ještě jsem to ani nedořekl a jakási síla mě jako vichřice popadla a unášela mě nad krajinou pryč...
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
nazdarek lidi! absolvovala jsem kurs silvovy metody v roce 2000, v praze. jednalo se o 3 weekendy (mozna 4 ...uz si nepamatuju), ktere ale zmenili muj zivot. silvova metoda mi pomohla otevrit se svetu a poznat sama sebe, pochopit nase skryte moznosti, mentalni i fisicke, naucit se techniku jak je pouzivat (v dobru i ve zlu), vim 100% ze silvova metoda funguje, pouzila jsem ji nekolikrat, hlavne pri zkouskach na VS a pri statnicich, kdy mi pomohla naprogramovat otazky , ktere mi budou polozeny mymi profesory pri statnicich, se 100% uspechem (4 otazky, 4 ruzne materie, 4 ruzni prof!!!). samozrejmne se nejedna jenom o telepatii, ale take o lecebne sily, ktere se skryvaji v kazdem z nas, a o dalsi mozne vyuziti silvovky. nechci nikomu delat reklamu, ale myslim , ze silvova metoda je idealni mustek odrazu do sveta magie. kdo ma otazky , muze mi je davat, rada odpovim.
ps : sorry za prisernou syntax, ale uz spoustu let ziju mimo republiku, zapominam jazyk.
ps : sorry za prisernou syntax, ale uz spoustu let ziju mimo republiku, zapominam jazyk.
-
- Člen fóra
Dá se o tom něco zjistit i bez učitele, nebo je nutné absolvovat seminář? *Jacq samouk
*

Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
Jacq jasne ze sa nic nenaucis sama, musis absolvovat x*y seminarov:)Jacqueline napísal:Dá se o tom něco zjistit i bez učitele, nebo je nutné absolvovat seminář? *Jacq samouk*
Ale vazne silvovka je dobra v imaginacii a ovladani. stacia ti knihy.
-
- Člen fóra
Checht a já už doufala, že mě pošleš odeslat svůj hmotný majetek nějakému duchovnímu vůdci
Díky, zkusím něco pohledat.

Někteří lidé tvrdí, že změna je život, ale ve skutečnosti znamená jen to, že se stalo něco, co jsme si přáli ze všeho nejméně... Kathleen Kelly
Jacq uz by si mohla vediet z annwinu ze skor som proti duchovnym vodcom a seminaromJacqueline napísal:Checht a já už doufala, že mě pošleš odeslat svůj hmotný majetek nějakému duchovnímu vůdci![]()

Cest vynimkam:)