Veštecké sny

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Veštecké sny

Príspevok od používateľa sorer »

Minule sa mi snívalo, že som bol vo vchode nášho paneláku pred výťahmi. Došli nejaký dvaja ujovia a pýtali sa ma kde tu býva Mikloško. Ja som im povedal že neviem. Zachvílu došiel aj jeden sused, a ten sa pred nimi robilľ veľmi múdri.

Ráno keď som sa zobudil, išiel som na jeden pracovný pohovor. Pri vychádzaní z brány som stretol oného suseda. Na pohovore ma vypytovali dvaja páni. Podobu v sne nemôžem potvrdiť lebo si nepamätám ich snové tváre. Cestou domov som uvidel plagát Mikloška, ale to nie je asi nič čudné kedže sú voľby.
Takže čo vy na to, 3 náhody alebo niečo na tom bude?
Dnes sa mi napríklad snívalo, že som stretol matku s dieťatom. A dnes som naozaj stretol jednu ženu ako sa prechádzala s dieťatom. Ale to bola len taka mala náhoda, ... asi.
ibbeta
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Jan 23, 2004 19:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Veštecké sny

Príspevok od používateľa ibbeta »

stáva sa. keď sa ti stanú tri náhody za sebou, podľa castanedu ide o znamenie. odporúča sa približovať sny so skutočnosťou - napr. nájdenie predmetu, o ktorom sa ti sníva. je to považované za medzistupeň medzi ld a "dvojníkom" (napr.obe)
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Veštecké sny

Príspevok od používateľa sorer »

Este som zabudol napisat, ze v ten den malych deti z matkami som stertol rano este jedneho otecka s dietatom a cestou domou dalsie dve mamicky s dietatmi, hoci ta jedna bola nie mamicka ale babka.
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď