Keď sa dá človek zmraziť
Moderátor: Moderátori
Ke
Zaujimalo by ma, co sa stane ked sa da clovek zmrazit a je v hybernovanom stave, napr. tisic rokov. Co sa deje s jeho vedomim, astralne cestuje alebo je necinne / zmrazene tak ako fyzicke telo?
Rozmyslam nad tym casto mozno kvoli filmu Vanilla Sky ktory som davnejsie videl.
Hlavne ma zaujima wolfov nazor on je tu predpokladam najskusenejsi a venuje sa tomu najdlhsie, takze jeho odpoved beriem najviac do uvahy.
Rozmyslam nad tym casto mozno kvoli filmu Vanilla Sky ktory som davnejsie videl.
Hlavne ma zaujima wolfov nazor on je tu predpokladam najskusenejsi a venuje sa tomu najdlhsie, takze jeho odpoved beriem najviac do uvahy.
Re: Ke
moj nazor je taky ze ty ludia su uz mrtvy. ved aj zomreli naco ich zmrazily. a ze sa uz nedaju ozivit pretoze krystaliky ladu v bunkach poskodia vsetky struktury. (mozno nie a podari sa ich ozivit ktovie)
Prídem si po teba.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Hej, suhlasim s Nou. A co viem tak sa zmrazuju len mrtvy, niektory si dokonca davaju zmrazit len hlavu. Kompletne im vymenia krv za nejaku tekutinu ktora menej poskodzuje bunky pri zmrazeni. Ale uz vtedy je to len mrtve telo, tak nevidim dovod na teketo uchovavanie pozostatkov a dufanie ze ta niekedy ozivia.
Stretneme sa vo sne ;)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Ak človek umrie, je prirodzené, že odchádza na "druhú stranu", t.j. neostáva tu v našej dimenzii (samozrejme, že sú výnimky). Akonáhle prejde na druhú stranu, úplne zabúda na svoje fyzické telo a nemá sa prečo snažiť vrátiť sa doň. A kto by sa aj chcel vracať do opotrebovaného tela? 

- WhiteWolfSix
- Moderátor
No, nie je to tak úplne pravda. Nerozložené ľudské pozostatky nespôsobujú pripútanosť k telu.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Alino, tá moja poznámka nebola o tom zamrznutom človeku, ale o tom rozmrazení a behaní po meste. To Ti určite učiteľka nehovorila.
jaj, tak to bola len taka sranda
a inac mam to asi z filmu Návštevníci dvaja chlapy zo stredoveku sa dostali do dnesnej doby, dobry film to je mooc 

-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Apr 02, 2007 23:18
Myslis Otziho? http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%96tziAlino napísal:preco? hovorila mi to ucitelka, zevraj je to jeden z dokazov ktory vyvracia darwinovu teoriu evolucie.
Ako to vyvracia darwinovu teoriu???