Videli ste uz auru ??

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1871
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: Videli ste uz auru ??

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Alino: S prepáčením, trepeš.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 244
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

aha, tak ukazte nejaku fotku o ktorej viete ze tam je naozajstny duch.
Používateľov profilový obrázok
Melvar
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 66
Dátum registrácie: Pi Sep 02, 2005 19:12
Bydlisko: Kosice

Príspevok od používateľa Melvar »

K tym svetielkam... ako som ich tak pozoroval, vsimol som si ze sa pohybuju v akychsi impulzoch. Vzdy sa pohnu rychlejsie, potom spomalia, zasa rychelsie a zasa spomalia.... a vsimol som si tiez, ze tieto impulzy zodpovedaju mojmu pulzu :) Takze neviem preco by sa nieco "nadprirodzene" pohybovalo presne podla uderov mojho srdca.
------------------------
A nazad ku aure...
Poslednou dobou som sa tomu zacal trochu viac venovat a dost skoro som dosiel ku vysledkom. Neviem sice co to presne je, ale mozem to skusit opisat...

Zahladim sa napriklad na ruku, alebo chodidlo, alebo do zrkadla a snazim sa najst ten spravny sposob pozerania... postupne k nemu dojdem a zacnem vidiet take plne farby. Tieto farby vsak vidim, zasa, ako keby v impulzoch... ako keby sa rozpalili (uplne zahltili velke plochy pozorovaneho objektu) a potom postupne zhasinali.... a zasa sa rozpalili a zasa zmizli. Tento interval je celkom dlhy, narozdiel od svetielok nijak nesuvisi s mojim pulzom, ktory zaznel mozno aj 6-10x zatial co to "videnie" spravilo len jeden cyklus.

Teraz k tomu CO presnejsie vidim. No ako som spominal, tak su to plochy, niekedy suvisiace s plochami, na ktore svieti intenzivnejsie svetlo, inokedy na tmavsie plochy, inokedy to zasa vobec nesuvisi. Kazdopadne najcastejsie vidim zltu farbu, velmi hojne. Nezda sa mi, ze by som mal 90% aury zltej... niekedy prechadza pri tych cykloch zlta do fialovej, niekedy je fialova okolo zltej, no vacsinou pri najsilnejsom bode cyklu dominuje zlta a potom vyhasne, bud proste zoslabne, alebo vyhasne do inej farby (fialova).

Svetle farebne plochy vidim vacsinou v takych mapach, nevyzera to ani tak ako keby to bolo vyzarovane jemne, ale ako keby presne prisiel kartograf a vyrezal nejaky usek kde sa to potom rozsvietilo. Casto aj ostre hrany, nic take jemne ako som videl na ilustraciach aury.

Ked sa sustredim na okolie pozorovaneho objektu, tak sa rozziari aj oblast okolo neho, vacsinou je to vsak bud opat zlta(okolo hlavy), alebo v mojom pripade najcastejsie tyrkisova.

Sorry ze to je take dlhe, ale chcel som to opisat co mozno najpresnejsie :)
Aky je vas nazor ? Co to vlastne vidim ?
Nekonecno nezacina tam, kde koniec neskoncil.
Kamo
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2009 20:55
Bydlisko: Galanta

Príspevok od používateľa Kamo »

svetielka...

Ja uz odmala ked som sa pozrel na nejaky predmet stale vidim male svetielka , ktore sa stale pohybuju...

Najlepsie to vidno na stene ked nieje vela predmetov pri sebe...
Nevytvaraju ziadne obrazy iba tam proste su...
No oci mam v poriadku takze to nieje kvoli tomu...
neviem, ale ze nejake duse sa to nezdaju byt
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 244
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

ja to vidim tiez od malicka, podla mna to je nejake poskrkane oko alebo co.
Používateľov profilový obrázok
emčo
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 134
Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa emčo »

Na tie male svetielka som nasiel strasne vela vysvetliviek:

prikladam najcastejsiu, tj. "pozemsku" ze ide o trik oka:

http://en.wikipedia.org/wiki/Phosphene

... a nasledne nieco z presne ineho sudka.
Vyberte si.

"These light particals are of particular interest to anicent egyptians and summarians and the Mian Cultures. This was a sign of the gift of profecy and visions and the sign of a seer. It was a very rare gift...

Today it is so far more common place because we are coming to the time of awaking, Mian's set the date of december the 23rd 2012 and the Pledians (knowen as angles) have set the date of march 13 2013. This will be a time of rebirth, but to only those who have undergone the awaking of their dna before hand. I dont know to much about biology, but you have 12 strands of light encouded filimantens. Sometimes called dna. You are currently only using two. The process of turning all strands on is happening right now. This is why you can see light particals. Because part of your old self is turning on. Your third eye. If you close your eyes, you should be able to see a light at the top of your vision, this is your third eye, at first you are can only see light and dark, but shapes will form and auras and every other thing you can imagin, it takes time, and practice. Other dimensions are opening up to you.

This happened to me two years ago. Be warned the changing of your body can be a painfull one. My old self resists my new self everyday. But i run the race according to the calling i have recived. Now days i cant help seeing in light and dark, shapes and everytime I mediatate and go to sleep i find myself astral planeing to other places. The time of awaking is now, be ready my friends." :angel:
Kazda dusa ma telo, nie naopak.
Napísať odpoveď