Môj vylet:)

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

miki18
Návštevník
Dátum registrácie: St Júl 01, 2009 17:16

M

Príspevok od používateľa miki18 »

Ahojte,som tu novy,celkom sa mi zapacilo toto forum tak by som sa chcel s vami podelit o jeden moj LD a zaroven by som chcel vediet co si onom myslite :)
Uz asi rok sa zaujimam o LD a asi 5x sa mi podarilo plinule prejst z vedomia do LD pomocou mojej dost zvlastnej metody ktora umna celkom dobre funguje ale len ked som naozaj unaveny a vycerpany :D Spociva to vtom ze myslim na text nejakej pesnicky ktoru dobre poznam,proste si ju v duchu spievam a takto prejdem az do sna,postupne sa mi zacne sam menit text,melodia,zacinam vidiet snove obrazy atd..Vcera som sa ocitol na jednej party..zaujimave natom je ze piesen ktora tam hrala som vobec nepoznal vratena melodie a to bola este v anglictine:D...sice niektore vety nedavali zmysel ale hlavne je ze to islo uplne plinule. Po par minutach pocuvania :D som chcel zmenit scenu sna ale zacali vibracie v mojom tele (docital som sa nieco ze byvaju pri prechode do astralu),vacsinou sa vsak hned po nich zobudim,vcera som sa po nich ocitol v centre nasej dediny,blizko byva jeden kamarat tak som sa chcel ist pozriet ci tam bude jeho dom :D namiesto neho tam boli len stare muri a stal tam jeden stary hnedy dom,bolo vidiet ze je z hlinenych tehal ako sa robili kedysi,pametam hluk ludi naokolo,ale neviem ocom sa bavili. Chcel som ist teda pozriet na nas dom,cesta bola dost zarastena,nebol tam ziadny vybetonovany chodnik ako je teraz. Ked som prisiel na nas dvor tak nas dom tam uz stal ako teraz.Siel som blizsie k domu a zrazu z lavej strany ma zacala oslepovat biela ziara, clonil som si rukou a potom som sa uz zobudil.
Cele mi to trocha pripadalo ako vylet do minulosti,myslite ze je nieco take mozne?
Používateľov profilový obrázok
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Re: M

Príspevok od používateľa nou »

ano je to mozne. v astrale su len otlacky skutocnej reality a urcitym vyladenim sa da dostat aj do minulosti. takze urcity predmet sa otlaca do astrlau tym ze tam vytvarame jeho myslienkovu formu. teda cim dlhsie tam je tym je silnejsia.
Prídem si po teba.
Napísať odpoveď