zdravim vas,trochu to tu poposuniem.na zaciatok by som chcel povedat,ze sa na rok 2012 velmi tesim.ci uz sa nieco stane,alebo nie,kazdopadne to bude velmi zaujimave

(tym narazam na spravanie urcitych skupin ludi)
dovod,preco pisem je ale iny.dr.katz (a myslim,ze viacery) sa stotoznuju s nazorom,ze tu uz malo byt niekolko koncov a nic sa neudialo.schvalne mi niekto napiste,ake konce tu mali byt.pre priklad uvediem rok 2000-co hnalo ludi k takemu presvedceniu?ze nastal prelom do dalsieho tisicrocia?ved je to smiesne.meranie casu si vymyslel clovek a nema ziadnu spojitost s osudom vesmiru.dalsia vec,ktora ma nuti priklonit sa k pravdivosti clankov ohladom roku 2012 je jeho hystoricke vnimanie.tak pre priklad:maysky kalendar,sumerovia,kmen hopi,nieco som cital aj o RA-ovi a nejakych azijskych ideologiach atd.teraz si predstavte,ako vzdialene je to vsetko od seba.mayovia-amerika,hopi-afrika,ryzozruti-azia.aka je moznost,ze by sa tak stara teoria dostala do styku so vsetkymi spomenutymi kulturami?a to nieje vsetko.mame tu aj nieco z nasej doby.napriklad taky Terence McKenna,ktory pomocou entheogenov v amazonii vypracoval navrh pre pocitacovy program,ktory urcuje cyklicke prudenie casu s fraktalovitym charakterom.program bol vytvoreny a prekvapivo,nulovy bod casu bol vypocitany takmer presne a to 21.12.2012(tento datum nieje z mayskeho kalendara,ako si niektory myslia)dalsia vec,ktora stoji za spomenutie je planeta nibiru,ktoru spominali sumerovia.existenciu tejto planety uz potvrdila aj NASA.najprv bola objavena len matematicky a neskor(myslim,ze v roku 2003)bola objavena aj fyzicky pomocou tej velkej rury so sosovkami.NASA dokonca aj vypocitala kedy bude tato planeta najblizsie k nasej planete a cuduj sa svete,ma to byt okolo roku 2012.planeta X ako ju oznacila NASA by priblizenim sa k nasej mohla svojou gravitaciou velmi ovplyvnit nasu planetu.tuto planetu je uz mozne vidiet aj volnym okom,ale zatial len na niektorych miestach,ale ak si chvilu pockame,podla NASA by sme ju mali vidiet zo vsetkych miest uz do konca roku 2009(pravdepodobne uz v letnych mesiacoch)
tak

az ma bolia ruky.
tymto,co som napisal,nechcem vobec zaryto tvrdit,ze v roku 2012 sa nieco stane,to ja vediet nemozem,len som chcel upozornit na par malych nahod,ktore k tomu smeruju.no nic,cas sa nam krati

tak budte radsej tymi dobrymi a ak sa nic nestane,aj tak to nebude na skodu.