Ak by sa dala pomoc
Moderátor: Moderátori
Ak by sa dala pomoc
Tak, začnem kde je problém.... Moja mama, je na tom psychicky dosť zle, má depky, sere ju oco (aj mňa poriadne) a bývame spolu s jej svokrovcami, mojimi starými rodičmi, s ktorými sa priam neznášajú, a to jej moc nepomáha... Skúšala chodiť k psychologičke, a skúšala aj numerológiu, no bohužiaľ to vzdala.... Keď som tu dlhší čas behal, našiel som tu o mágii a tak.. Bolo tam ja niečo o liečení, a mimochodom, trpí aj anorexiou... Bolo tam že Rakovina, by išla vyliečiť, a keď už nič, tak minimálne pomôcť s tou anorexiou... A k tomu psychickému stavu, že by sa jej dáko dodala energia, alebo nejaký magický štít.... Snáď by jej mohlo aspoň niečo pomôcť.... Ja osobne momentálne skúšam AC a tak nemám ani šajnu, ako by som to mohol spraviť sám, inak by som vás to nežiadal.... Ďakujem, aj za odpovede, v ktorých bude napísané aj že neviete s tým nič spraviť... Ešte raz diki moc....
Ak chcete, ozvite sa na icq, aj keď tam budem najskôr zajtra....
Edit WW6: Zrušený bold
Ak chcete, ozvite sa na icq, aj keď tam budem najskôr zajtra....
Edit WW6: Zrušený bold
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ak by sa dala pomoc
Nech sa Tvoja mama ozve mne do BB alebo RedHawkovi do BA. Osobná konzultácia je nutná. Viac informácií môžeš dostať mailom alebo súkromnými správami.
Hmm tá Bystrica bude asi lepšia, len jej to všetko ešte vysvetliť... Dík 

pre pomoc treba viac veci:
1.) ochotu pacienta (tvojej matky)
2.) viac informacii k pripadu
3.) urcite nie verejne na fore. ak tak ss alebo mail
Skús si niečo prečítať o mágií, lebo na diaľku sa liečiť nedá, a pochybujem, že je tu niekto z LM, aj keď môže byť. Svojej mame môžeš pomôcť len ty, ona sama sebe, alebo nejaký liečiteľ z okolia.
Ja sa o mágiu a liečenie zatiaľ nezaujímam, každopádne skús si niečo prečítať aby si pochopil princípy a skúsil ju vyliečiť. V kľude budem tvoj pokusný králik, aby si sa nebál, že tým mame ublížiš a v pohode budem znášať následky tvojej mágie ak sa nepodarí. Ak sa podarí, tak môžeš skúsiť vyliečiť mamu. Škoda, že si práve teraz u sesterníc. Radšej by som o tom hovoril ako písal
.
Wtb, knihy o mágia nájdeš na www.grimoar.cz, myslím, že je na to dobrá Kabala, aj keď to je zhrnutie mágie v časových dejinách (ak sa mýlim, pardon, ale čítal som asi prvých 5 strán, potom ma to nudilo
).
Proste špekuluj s mágiou a určite sa ti to podarí. A aj tak ti asi nejaký šikula s mágiou tuto na forku poradí.
Ja sa o mágiu a liečenie zatiaľ nezaujímam, každopádne skús si niečo prečítať aby si pochopil princípy a skúsil ju vyliečiť. V kľude budem tvoj pokusný králik, aby si sa nebál, že tým mame ublížiš a v pohode budem znášať následky tvojej mágie ak sa nepodarí. Ak sa podarí, tak môžeš skúsiť vyliečiť mamu. Škoda, že si práve teraz u sesterníc. Radšej by som o tom hovoril ako písal

Wtb, knihy o mágia nájdeš na www.grimoar.cz, myslím, že je na to dobrá Kabala, aj keď to je zhrnutie mágie v časových dejinách (ak sa mýlim, pardon, ale čítal som asi prvých 5 strán, potom ma to nudilo

Proste špekuluj s mágiou a určite sa ti to podarí. A aj tak ti asi nejaký šikula s mágiou tuto na forku poradí.
Soxy preco riesis nieco s cim nemas skusenost?
Magia nie je a nikdy nebola
Magia nie je a nikdy nebola

Lebo je to môj kamarát a nedalo sa mi k tomu nevyjadriť.
A ako to myslíš, že mágia nie je?
Vysvetli mi to, keďže ako správne píšeš, nemám s tým skúsenosti

1.) Ak by to všetko pochopila, určite by nebola protiRedHawk napísal:pre pomoc treba viac veci:
2.) No to by sa dalo
3.) ok
Veď času na rozprávanie bude dosť....Soxy napísal:Skús si niečo prečítať o mágií, lebo na diaľku sa liečiť nedá, a pochybujem, že je tu niekto z LM, aj keď môže byť. Svojej mame môžeš pomôcť len ty, ona sama sebe, alebo nejaký liečiteľ z okolia.
Ja sa o mágiu a liečenie zatiaľ nezaujímam, každopádne skús si niečo prečítať aby si pochopil princípy a skúsil ju vyliečiť. V kľude budem tvoj pokusný králik, aby si sa nebál, že tým mame ublížiš a v pohode budem znášať následky tvojej mágie ak sa nepodarí. Ak sa podarí, tak môžeš skúsiť vyliečiť mamu. Škoda, že si práve teraz u sesterníc. Radšej by som o tom hovoril ako písal Wink.
Wtb, knihy o mágia nájdeš na www.grimoar.cz, myslím, že je na to dobrá Kabala, aj keď to je zhrnutie mágie v časových dejinách (ak sa mýlim, pardon, ale čítal som asi prvých 5 strán, potom ma to nudilo Very Happy).
Btw nemusí to byť hneď zajtra... Kým sa odhodlám, niečo jej o tom vysvetlova tak to trochu potrvá, a kým ju presvedčím, nech ide do Bb alebo Ba tak aj to, ale dik za rýchlu reakciu, vážim si to

- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Soxy, je milé, že chceš pomôcť kamarátovi, ale prosím Ťa, vážne ho nezavádzaj polopravdami alebo výmyslami. Ten Tvoj kamarát nemá šancu pomôcť svojej mame, pretože v rámci vlastnej rodiny má liečiteľ najmenšiu šancu "uvidieť" to, čo spôsobuje inému ochorenie. Ďalšia vec, ste obidvaja primladý, aby ste sa púšťali do hrátok s mágiou. Jedine, ak si vedome chcete privodiť problémy, ale to je už o inom.Soxy napísal:Svojej mame môžeš pomôcť len ty...
Pre mna magia neexistuje:)Soxy napísal:Lebo je to môj kamarát a nedalo sa mi k tomu nevyjadriť.
Pretoze energie netreba spriadat ritualmi a pouckami. Ked chcem liecit nepotrebujem ritual na nieco ci na niekoho vyvolanie. Staci mi sustredit silu a myslienku a preniest liecivu silu na miesto dodania. Ziadne kuzla

Ani ja neverím na rituály, obrady a zariekavania.
Ako mágiu beriem silu myšlienky urobiť niečo.
Ako mágiu beriem silu myšlienky urobiť niečo.
tak to nenazyvaj magiou