Jak som sa tam uvoľnoval asi 15-20 minút tak ma nehorázne začal svrbieť nos. Nie celý ale len jeden bod na ňom. Mal som všelijaké (jak to povedať) nutkania napr. pohnúť nohou, poškrabať sa na nose, hltať sliny (teda keď som chcel byť uvoľnený tak som to nemohol robiť) tak som sa pokúsil to vydržať a potom to prišlo. Asi o takých 5 minút jak som mal položené ruky na nohách tak ódrazu akokeby sa mi prasty na pravej ruke vystreli (mal som položenú ruku tak, že prsty boli jemne skrčené) a akokeby som mal tam ďalšiu dlaň...neviem to popísať proste čudný pocit a potom odrazu všetko začalo vo mne pracovať a najhoršie boli asi oči. Začali sa mi krútiť a viečka "klipkať" aj keď som mal zatvorené oči. Nevedel som čo mám robiť všetko akokeby makalo naplno v mojom tele a v tej chvíli som si spomenul na AC, že sú to možno vibrácie. (celé to bolo také aj vzrušujúce) Myslím si že od toho aby som vyšiel von z tela ma delila len myšlienka, ale bál som sa vyjsť von, bál som sa čo tam v noci uvidím . A keď som si uvedomil, že nechcem vyjsť tak všetko to prestalo a bola mi strašná zima, celý som sa triasol, bol som spotený, srdce búšilo ako šialené, bol som zadychčaný, a keď som sa už pohol tak som zistil, že ruky mám strašne unavené (uvoľnené).
no tak skusal som to vcera vecer...skusil som prezmenu lezat.
Kym som sa uvolnoval tak nic sa nedialo az sa mi lava noha odrazu ako keby oteplila, zohriala

Za radu alebo aspon reagovanie dakujem

no proste je ten pocit stale o nieco dlhsi...oci mi STRASNE kmitaju a pohybuju sa, dych sa mi nehorazne zrychli, a vsetko akokeby zacalo pracovat, citim ze sa "trasiem" ale nevnimam to
neviem co to moze byt a neviem co mam robit dalej
za pomoc vopred dakujem