LD + a skoro nevedome ac

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

MartinP
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 59
Dátum registrácie: Ne Apr 13, 2008 0:12

LD + a skoro nevedome ac

Príspevok od používateľa MartinP »

Tuto noc 18.11 som asi prvykrat chytil LD ktore si ako tak pamatam... Dostal som ako darcek od boha :D fake prebudenie
Vstanem s postele a prve co uvidim je moj pes ktory v tom sne mal len dve nohy tak som si povedal to je nejaka blbost a zistil som ze som v LD, spomenul som si ze si skusim zapchat nos a dychat fungovalo.
tak som sa pousmial a kazdu chvilu som si hovoril "Co ti *ebe ja mam LD"
, kazdu chvilu som si robil reallity testery, v sne som si hovoril ze coze tak toto si musim zapisat do diara. Inak hoci som vedel ze som v LD nic som na sne nezmenil chcel som byt iba pozorovatelom, jedine ak tak psovi som dal vsetky 4 nohy :D. Bolo to strasne realny sen , vsetko som videl ostre jak z normalnych oci a proste vedel som ze to je sen :D...
Potom si pamatam ze som sa rozpraval z otcom a potom sa sen skoncil , zobudil som sa a hovoril som si cozee tak ja som mal konecne LD, otocil som sa na druhy bok a ihned som si spomenul na toto forum a na to jak niekdo tu postol prispevok ze LD je nieco ako predstupen AC, asi mal pravdu lebo po tom co som sa rozhodol spat som sa proste rozhodol ze sa o otocim na chrbat, Po chvile prisla strasne silna vibracia a paralyzacia tela. Zacal som citit ako keby velmi rychlo moje AC telo stupalo hore ibaze to bolo akoby vas niekdo chytil za golier a rychlo s vami trhol hore zatial co vy lezite. Zrazu som si povedal ze ne nechcem astralne cestovat teraz na to nemam chut aj ked by to bolo asi po prvy krat , proste ne nebal som sa ale proste som nejak nechcel lebo je pravda ze tej chvilkovej vibracie som sa dost zlakol ale potom som sa vazne nebal. Ostatok noci asi taku hodinu ( Mohlo byt tak 4:30) som bdiel az do vtedy dokym ma nezobudila mama na prax. Myslel som sa na to skoro cely den , nemohol som sa dockat toho jak dojdem domov a na tomto fore sa vyspivedam ludom ktory vedia ze tieto veci nejsu blbosti.
No ale predstavte si pred chvilou som dosiel domov a zistujem ze moj pes je chory (cely den sa triasla). :-/
uff prave po dopisani tohto clanku mi fakt spadol kamen zo srdca....
Dakujem
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Príspevky: 859
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Tak super, gratulujem :appl: . Je to naozaj silny zazitok ked clovek spozna nieco o com doteraz len cital a mozno aj pochyboval ci take nieco existuje. A este k tomu skoro aj AC. Dobry zaciatok, a nech sa psicek uzdravi.
MartinP
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 59
Dátum registrácie: Ne Apr 13, 2008 0:12

Príspevok od používateľa MartinP »

sorer: Diky, vies je pravda ze skvor z toho LD ( s ktoreho som sa v sne velmi tesil :D) som bol sokovany tou vibraciou a nebolo to presne tak jak citam ze pomalicky telo stupalo hore... Naopak telo rychlo a silne zavibrovalo a zvieralo hore hovorim jak keby ma niekdo tahal za kravatu :D
edit: a zabudol som povedat ze som skrikol take slabe A
Napísať odpoveď