V nedeli rano jsem mel za sebou 2 pokracujiciCH LD. V prvnim jsem si uvedomil ze mam LD az potom co jsem vlezl v zakladni skole do tridy a zacal komunikovat s ucitelem na tema LD. A opet pritom uvedomeni si LD mnou probehla vlna energie jako popisuje sorer. Zavrel jsem dvere a sel testovat okoli ... Postavil jsem se pred zavrene dvere a zkousel nimi projit, nepovedlo se. Zavrek jsem v LD oci !!! a zkousel to znovu, normalne jsem citil ze ma hlava narazi na dvere takze to taky neslo. Otevrel jsem oci a rikal jsem si, ze zkusim neco jineho. Na chodbe stal stolek a na nem sklenena doza na caj, vzla jsem ji a hodil do vzduchu a zkousel ji ovladat, poprve spadla na zem a nerozbila se a podruhe jsem myslenkama zpomalil jeji pad.
Pak to pokracovalo tak ze jsem se podival z okna a predstavil jsem si ze stojim cca 500 m od skoly na chodniku, probudil jsem se, ale hned vzapeti jsem si tuto scenu znovu prehral a byl jsem na tom chodniku, v dalce jsem videl skolu. Sel jsem podel s nejakyma lidma a ptal se jich kde ted jsem. Byli tam 2 cca 20-leti kluci a ten jeden se naklonil k druhemu a rekl mu neco v tom smyslu, ze mi to rikat nema a odesel. Ja jsem se pak zeptal jeste jednou toho druheho a zopakoval mi to a ja jsem v tom snu pochopil ze jsem v rodnem meste ale ze vsechno vypada jinak a ze je to jedna z x realit soucasne probihajicich s nasi realitou-pritomnosti. Jeste jsem zjistil, ze byla pred 10 lety potopa a ze to bylo tak hrozne ze se muselo budovat vsechno znovu, ale zajimave bylo ze se tam odehravala realita cca pred rokem 2 000. Jedine ceho sem si byl vedomy bylo to, ze jsem z toho okoli absolutne nepoznal sve rodne mesto na jizni morave. Pak odesel a ja jsem si rekl ze je cas na probuzeni.
Odlisna pritomnost v LD
Moderátor: Moderátori