Epholl: no ja asi ako ty,tiez som si pametal sny 1 krat do mesiaca ale ako som si zacal pisat dennik tak minimalne 2 sny za noc´...potom som prestal a dnes osm si zapametal len jeden utrzok!!! ... musim zacat,je to nevyhnutne
ephol:no na to odporucam zapisat si len v par slovach 34-hlavne body sna a urcite na nic nezabudnes,ked aj ano,precitas si tie slovne spojenia a hned si vsetky sny spomenies ... a je to len chvilka casu
je zaujimave ze clovek dokaze stretnut inu osobu bez toho aby ju poznal(myslis ze bude vyzerat tak ako v skutocnosti vyzera?podla mna si tvoja mysel vytvori uplne inu postavu)
a ked som uz tu tak mam rovnake povolenie ako marley5 len dufam ze ma nenavstivi niekto z threadu sex v LD
aj ja vam to dovolujem, kludne podte do mojho sna, povedzme si nejake heslo a po zobudeni ho sem mozme napisat ci sa zhoduje a ci si to ten druhy pamata. Ked sa uz stretneme a povieme si to, je dolezite aby ste nespali dalej, ale hned sa zobudili, vryli si do pamati posledny sen, a ist to sem rychlo napisat kym to nezabudnete.