vcera som to zabudol napisat tak to napisem dnes
isiel som normalne spat ale skoro rano som sa zobudil...mozno o 4:00 neviem presne tak som lezal na chrbte a snazil sa zaspat...a v tom to prislo...mal som pocit ze lietam asi tak na 5 sekund...bol to dost divny pocit hccel som sa nechat unasat ale nebol som vobec uvolneny a ked som si to uvedomil tak to preslo...ale o chvilu ten pocit prisiel znova...zdalo sa mi ze si poletujem az mi je trosicku nevolno...ked to preslo tak som dalej len tak lezal a odrazu akokeby do mna nieco buchlo...taky silny pulz akokeby som mal vyskocit z tela...jak sa to stalo tak som len nad tym rozmyslal...o 5 sekund sa to stalo zase a potom zase...opakovalo sa to mozno aj 5 krat kym som sa neotocil na druhu stranu lebo to bolo dost neprijemne
zaujimalo by ma co si o tom myslite (o tom hore)

a teraz rano sa mi stala taka haluska co uz asi 10 rokov nie ...normalne sa zobudim o cca 6:30 a to bolo skoro tak som chcel aby bolo neskor...nemohol som zaspat...tak som pozrel na hodinky a nechal som to tak a som nad vsetkym rozmyslal...ale ked som klipkol ocami tak odrazu bolo cca 7:30-7:40, vonku jasno, nikto doma ...bola to sranda