Ahoj,
chcel by som sa opytat, ako presne funguje REM DREAMER a ake je uspesnost LD?
Vies mi poradit, kde je mozne kupit koplet REM DREAMER aj s prislusenstvom na PC.
Mam o to zaujem, ale necham si radsej poradit od skusenejsich.
Dakujem za spatne info a prajem pekny den.
Lukas
pripadne mi mozes odpisat aj na
xxxxxxxxxxxxxxxx@gmail.com
Zdravím,
rem dreamer funguje ako nova dreamer, skenuje fotosenzorom pohyb viečok, keď sa dostaneš do REM fázy,
začnu sa ti hýbať viečka, prístroj čaká asi 3 minúty kým sa sen rozvinie a potom ti začne do sna blikať a pípať
tak často a tak dlho ako si prednastavíš. Keď zachytíš jeho signál a uvedomíš sa tak budeš v sne online. Prístroj má aj funkciu
pre advanced dreamerov - zo sna mu môžeš dať povel viečkami aby prestal vysielať signály aby ťa nerušili
v LD priebehu sna. Vyžaduje to istý cvik - spätnoväzobný signál môže byť napríklad, že trikrát pomaly
pozrieš v sne dole a hore, tým pádom pohneš takýmto spôsobom aj fyzickými viečkami, prístroj to zachytí a
prestane ti posielať do sna signály. Čo sa týka úspešnosti LD to záleží ako vždy na tebe.
Musíš viackrát vyskúšať prístroj pri vedomí, na sucho, zvyknúť si na signály.
Trochu mi to trvalo kým som prišiel v sne na to, že silno svietace zapadajúce slnko pred ktorým neviem zavrieť
oči je vlastne signál z prístroja. Alebo som mal sen, že mi svietia oči ako baterky. Alebo som mal sen,
že som ten chlapík z X-men (ak poznáš ten film), ktorý musí nosiť okuliare lebo keď si ich dá dole tak
strieľa očami energiu

Alebo sa mi snívalo,že chodím z nasadeným prístrojom po ulici a ľudia sa čudujú.
Proste ti mozog veľmi rýchlo dorobí scénu ku signálom, nesmieš teda pokračovať v sne
ale uvedomiť si: "Aha, to je signál z prístroja." Iná záležitosť je nechať prístroj aby prehral nahrávku z PC.
Môže byť len vo formáte WAV ale to nevadí lebo do tohto formátu vieš skonvertovať hocičo, aj MP3, OGG, WMA
poprípade zmixovať si vlastnú nahrávku. Nevýhoda je že budeš okáblovaný. Jeden kábel je signálny - z prístroja
do PC cez USB, cez ten kábel vydá prístroj povel na prehratie nahrávky, druhý kábel zo zvukovej karty na sluchátká.
Celkovo ti pôjdu teda k hlave 3 káble: signálny, pravé sluchátko, ľavé sluchátko. Keď sa zvykneš v spánku prevracať
nebude to bohviečo. Vyriešil som to zachovávaním polohy v ľahu na chrbte a káble som vyviedol nad podušku s dostatočnou
vôľou na pohyb ale nie až takou aby sa dalo zamotať. Respektíve, keď vyvedieš zvuk na PC repro bude len jeden kábel.
Zariadenie má aj redukciu na infra prenos ale tú sa mi zatiaľ nepodarilo spojazdniť. Prístroj nemusíš mať na hlave celú
noc, treba sa v noci na chvíľu zobudiť (čo sa odporúča pri LD pokusoch aj všeobecne), nasadiť prístroj a v ľahu na
chrbte pokračovať v spánku. Prístroj má časovač kde sa dá presne na sekundu nastaviť odkedy má začať skenovať viečka.
Program typickej noci s REM DREAMEROM:
23:00 - spánok v ľubovoľnej polohe
3:00 - vztyk na polhodinu, nastavenie prístroja aby začal skenovať viečka o hodinu
3:30 - uložiť sa do polohy na chrbát, zaspať
4:30 - začína skenovanie viečok
Citlivosť senzora sa dá nastaviť, najlepšie je nastavená ak ti prístroj ráno vypíše 10-20 REM fáz cez noc.
Áno, prístroj ráta, koľko krát spustil LD signály počas noci ! Vždy ráno si to môžeš skontrolovať.
Okrem dreamera som aj obchodníkom, takže za províziu 10 EUR ti sprostredkujem prístroj aj s príslušenstvom
z môjho overeného zdroja. Zadarmo pridám zopár toboliek Galantamínu z moje druhej témy
techdreamer