metoda SAVASANA
Moderátor: Moderátori
metoda SAVASANA
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Re: metoda SAVASANA
hm, zaujimave.. to zdvihanie koncatin moze byt dost dobra pomocka. Co ma to este nenapadlo
btw, ta psychicka savasana - je tam rozdelenie tela na 10 oblasti, to mi pripomenunlo focus10 z hemi sync u. Len moja anglictina vzdy pri tejto casti zlyha a nerozumiem co mam robit
. Pls, neviete mi niekto povedat, ci sa tie oblasti zhoduju s focus10?
a este OT otazka k hemi sync u
: resonant tuning - tam pri vydychu mam "hum or sing in resonances" - to mam chapat, ze mam vydychovat s tym zvukom vydychu z ust "haaa", alebo ze tam mam robit nejake "om," "aum" alebo ako?
ma pletie ten zvuk v pozadi...

btw, ta psychicka savasana - je tam rozdelenie tela na 10 oblasti, to mi pripomenunlo focus10 z hemi sync u. Len moja anglictina vzdy pri tejto casti zlyha a nerozumiem co mam robit

a este OT otazka k hemi sync u

no podla mojej chabej anglictiny to v preklade znamena "hmkaj si (vies co myslim dufam
teda hmmm a pod.
) alebo spievaj pri dozvuku, súzvuku, ozvene 

"Viem, že nič neviem." Sokrates
- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
aha jaj, jasne
. Akosi som sa nezamyslela ze ako moze niekto spievat/hmkat/alebo co to zaroven s vlastnou ozvenou..
myslis akoze ozvena, ten zvuk v pozadi, nie? tj ze hmkas nejak v sulade s tou ozvenou - ten zvuk?? To mi pride ako karaoke 

no mas si hmkat alebo spievat pri tej rezonancii...v preklade je to ozvena...tak mozno ten zvuk co tam ide ale ked sa ustaluje abo nejak tak 

je to podobne ako pri Silvovej metode.
Ono vyzera to tak ze tu Savasanu sprtavil niekto kto spojil viac roznych systemov.
Relaxacia tela (ako som uviedol metodu) je zo silvovky, ale vzdy zacinas pravou nohouy, nie rukou. inak je postup rovnaky
Popripade dychacie techniky z hsimen jutsu a mokuton jutsu (umenie ovladania vlastnej mysle a meditacie)
Ono vyzera to tak ze tu Savasanu sprtavil niekto kto spojil viac roznych systemov.
Relaxacia tela (ako som uviedol metodu) je zo silvovky, ale vzdy zacinas pravou nohouy, nie rukou. inak je postup rovnaky
Popripade dychacie techniky z hsimen jutsu a mokuton jutsu (umenie ovladania vlastnej mysle a meditacie)
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
hmkaj si
juch ! 

To je take dolezite, cim sa zacina? Ja to vzdy robim v nahodnom poradi...RedHawk napísal:je to podobne ako pri Silvovej metode.
tiez by ma zaujimalo...lebo ja zacinam lavou nohou...a idem vyssie ale uz cikcakovito skor...ze nie chrbat potom brucho ale kus odtial a potom odtial a dokola
Ak ti to vyhovuje je to OK.Zenny napísal:To je take dolezite, cim sa zacina? Ja to vzdy robim v nahodnom poradi...RedHawk napísal:je to podobne ako pri Silvovej metode.
Ja som napisal ze to je ako zo silvovky

RedHawk napísal: Relaxacia tela (ako som uviedol metodu) je zo silvovky, ale vzdy zacinas pravou nohou, nie rukou.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Št Dec 24, 2009 11:25
Pokud je to pro vás lepší jinak nic se neděje, ale od noh se začíná kvůli různým dráhám v těle například se zaměřím na patu a cítím že se mi tím uvolnilo něco v zádech .... když půjdete náhodně můžete se u nějakého bodu zastavit a ne a ne pokročit což by se při doporučené technice stát nemělo 

ja mam len jeden problem s jednym bodom a to je ten kde sa pise ze mam ma dlane smerom hore...ale ked ich tak polozim tak sa mi same davaju smerom dolu
...a ked ich mam udrzat hore tak to musim byt napati :/