Lietacie LD

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

mato007
Návštevník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: St Júl 21, 2010 22:33

Re: Lietacie LD

Príspevok od používateľa mato007 »

je mi trocha blbe reagovat po 4 mesiacoch :D ale co bolo natom neprijemne? ved to je super pocit vidiet svet zhora a citit ten vietor :)
ja mam z lietanim tiez zopar skusenosti..moje LD zacinaju vacsinou prechodom z bdeleho stavu, vacsinou sa proste dostanem do hladiny kedy uz telo nieje aktivne,ale viem o sebe.Vidim pred sebou len samu tmu,duchom ako keby som sa postavil z postele,pomaly zacinam vidiet nabytok na okolo,obcas sa mi obraz strati v tme,vtedy mi pomaha vratit sa kusok naspet a nahmatat nieco,vtedy sa mi zase obraz vytvori.Dostanem sa takto az von na terasu. Zaujimave je ze vonku sa mi uz obraz nestraca. Tam vyleziem na zabradlie a prosto zneho skocim a letim :) ked sa az prilis snazim udrzat pozornost a vsimat si veci ktore sa deju na zemi tak sa mi stane ze nadobudnem vedomie,treba to este potrenovat :)
...niekto by mozno povedal ze ide skor o AC,ale ja som ktomu trochu skepticky :)
Obcas ma prepadne myslienka,mozno taky strach ze co ak to nieje sen a ja som namesacny abo nieco take :D preto hladam vzdy nejake symboli,vzdy je tam nieco co v skutocnosti neexistuje,napr vidim v dome nejaky nabytok ktory tam inak nieje,vianocny svietnik na okne a tak..
Napísať odpoveď