Invázia

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 17, 2010 17:08

Invázia

Príspevok od používateľa Fantasmic »

Minulú noc sa mi sníval dosť zvláštny a zaujímavý sen...tak som sa rozhodol, že ho sem napíšem. Najzaujímavejšie na tom sne bolo, že som tam vystupoval ako tri rozličné postavy na troch rozličných miestach. Pred nejakou dobou sa mi to už raz stalo. Keď som si po prebudení ráno spomínal na sen tak to bolo ako keby som si spomínal na nejaký film. Z jedného deja to prechádzalo do ďalšieho a ďalšieho a naspäť. Raz som bol postava A potom strih, postava B, potom zase postava A, C atď. Obyčajne si nepamätám ako vyzerám vo svojich snoch, ale teraz to bolo iné som si skoro istý ako každá tá "moja" postava vyzerala. No tak tu je celý sen ako si ho teda pamätám, ak sa vám to chce čítať :)

1. postava – vyzerám podobne ako ja len som o niečo mladší...mám tam asi tak 17 – 18 rokov.
Nachádzam sa v obrovskom komplexe alebo základni. Vedľa mňa stojí môj "brat" a jeho "dcéra". (V skutočnosti nemám žiadneho brata ani neter...ale v tomto sne som jednoducho cítil, alebo vedel, že on je môj brat a ona je moja neter). Okrem nás sú tam stovky možno tisícky ďalších ľudí. Prišli sme sa sem skryť. Vieme, že začala mimozemská invázia na Zem. Myslíme si, že tu sme v bezpečí. Môj brat je vojak. Prídu k nám nejaký ďalší vojaci a chcú aby sme išli s nimi na vyššie poschodie. Ideme cez schodisko. Cestou vidím mnoho ľudí, sedia na schodoch. Na jednom poschodí zastavíme. Môjho brata odvedú preč. Ja zostanem s neterou obďaleč. Vidím ako sa s bratom rozpráva nejaká stará žena. Myslím, že je to veliteľka základne. Dajú mu injekciu a niečo mu ešte vysvetľuje. Po chvíli sa vráti k nám a hovorí, že musí ísť preč. Mám sa postarať o jeho dcéru. Rozhodnem sa zísť dole o pár poschodí. Idú so mnou aj ďalší ľudia. Zrazu prepukne panika. Počujem zdola streľbu a výkriky. Zoberiem neter na ruky a snažím sa dostať preč z davu ľudí. Vidím ako zhora prichádzajú ďalší vojaci – pravdepodobne posily. Zrazu nejaká žena začne kričať, že mám jej dieťa, no ja ju nepoznám. Ani neviem prečo, ale mám taký pocit, že ona je mimozemšťan v prestrojení za človeka. Snažím sa dostať od nej čo najďalej. Našťastie sa jej neporadí sa predrať cez dav ku mne. Podarí sa mi dostať sa do nejakej haly. Tiež sú tam ľudia, ale nie je tam taký chaos. Uvidím tam tú veliteľku základne. Začneme sa spolu rozprávať. Tiež mi chce zobrať moju neter. Ani jej neverím, kopnem ju a začnem znovu utekať s mojou neterou na rukách.

2. postava – nespomínam si dobre na svoj vzhľad, no viem, že som v tomto sne trocha tlstý, ale neviem akú mám tvár
Ukrývam sa s dvoma kamarátkami. (Nepamätám si ako vyzerali, ale myslím si, že ich vôbec nepoznám). Taktiež vieme o invázii. Sme v nejakom malom bunkri. Rozprávame sa spolu o živote atď...Sme tam už dosť dlho zavretý. Vonku sa zdá byť ticho. Rozhodneme sa opustiť bunker. Zrazu sedíme v aute. Jedna kamarátka šoféruje a ja sedím vzadu s druhou. Vidím na nej, že sa strašne bojí. Chytím ju za ruku.

3. postava – v tejto časti sna vyzerám tak na štyridsiatnika...
Som na ulici pri mojej starej základnej škole. Ibaže vyzerá to tam trochu inak ako v skutočnosti – iné budovy atď. Počul som čo sa deje inde vo svete. Už aj tu vládne chaos. Ľudia utekajú, vidím ako auto zrazilo jedného muža. Začne sa zmrákať ako keby mala prísť búrka. Zastaví sa pri mne jeden muž a povie, že takto to vyzeralo tesne pred útokom aj v iných mestách. Z jedného mraku vyletí mimozemská loď. Začne útočiť po ľuďoch na ulici. Strieľa po nich taký zvláštny oheň. Vidím ako to zasiahlo dvoch ľudí. Okamžite ich to spálilo, no nerozpadli sa na prach. Skôr to vyzeralo ako keby sa z nich stali také sochy z popola. Utekám k budove. Predo mnou beží nejaký muž a rozbije sklenené dvere na budove. Vidím ako pribiehajú ďalší ľudia. Všetci sa tam schováme.

Na svoju obranu chcem povedať, že som pred spaním nepožil žiaden alkohol ani iné omamné látky :D Dokonca som už poriadne dlhú dobu nevidel nijaký katastrofický sci-fi film o invázii mimozemšťanov. Väčšinou sa mi snívajú celkom "normálne sny." Takéto šialenosti sa mi snívajú len raz za čas...ale obyčajne to stojí za to :D.
Ak sa vám snívalo niečo podobné (teda ak ste v jednom sne boli naraz viacerými postavami) tak mi sem napíšte svoje zážitky. Som na ne zvedavý :-)
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Re: Invázia

Príspevok od používateľa Zenny »

Celkom zaujimavy sen, len by ma zaujimalo, ako si vedel ako vyzeras? To si sa pozeral do zrkadiel? :lol:
Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 17, 2010 17:08

Re: Invázia

Príspevok od používateľa Fantasmic »

Na začiatku môjho prízpevku som to písal...ani sám neviem, tento sen bolo ako by som pozeral film. Myslím, že keď dej prechádzal z jednej postavy na druhú na určitú chvílu som tú postavu videl a potom akoby som sa ňou aj stal...sám neviem ako to mám vysvetliť...
Napísať odpoveď