jeden dlhy sen?

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Alino
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 244
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

jeden dlhy sen?

Príspevok od používateľa Alino »

som bol v dopleri na diskoteke, uplne mi vybroval mozog z tej hlasnej hudby, a ked som dosiel domov spat, tak som pocul ticho, normalne na inej frekvencii som mal mozog, a som si povedal ze to je dobre ze idem skusat AC, no nejak som zaspal, mal som dlhe sny ktore zo sebou suvisely, a casto krat to preslo do LD a potom som zase stratil vedomie, po case som ho nabral... a bol to akoby 1 dlhy sen cez celu noc, uz si toho moc nepamatam ale viem ze s kamaratkov som sa chytil za ruky a skocili sme cez 15 schodov, ona sa bala, ja ne, a bolo to vsetko strasne realne, tiez sa mi snivalo ze isiel nejaky bezdomovec zo starym kobercom a za nim isiel jeho pes, a chodil po dvoch jak clovek a bol vysoky chlpaty, a tiez niesol koberec, vsetko sa odseba dejovo odvijalo a straaasne vela veci sa este stalo, potom niekedy nasledovala dlha cesta busom a po nejakom case som sa dostal do tesca, tam som zistil ze snivam a tak som neviem preco ale roztocil som tam taku telku, (bol som v nay) a ta telka skoro spadla na zem, a jedna zena ma zacala fotit, ze som kriminalnik, ja ze ha, to je len sen, ona ze "aj tu sa zije" a bolo mi to strasne neprijemne nadalej ma fotila, sbskary boli vedla mna a chcel som sa zobudit, ale neslo to, fakt neprijemne to bolo, uz som si myslel ze som mrtvy, ze nemozem sa vratit do fyzickeho tela, a tiez ma napadlo ci nejsom v paralernom vesmire, pretoze to bolo faaakt realne, uplne som vnimal hmotu, cas, grafiku vsecko... vedomie neklesalo, carovat som nemohol ani ovladat sen celkovo, nakoniec si ma odfotila poriadne zo vsetkych stran ta zena, a povedala ze "co snim urobime?" a jeden z sbskarov povedal ze "pustime ho" a v tom som sa uz vedel zobudit, a tak som sa zobudil.

asi to bolo tou hlasnou hudbou, mozog mi to preprogramovalo na inu frekvenciu plus alkohol plus to ze som spal u kamarata... proste haluz
Atraktiv
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 18
Dátum registrácie: St Jún 30, 2010 20:25
Kontaktovať používateľa:

Re: jeden dlhy sen?

Príspevok od používateľa Atraktiv »

Ja na tento príspevok reagujem po dvoch rokoch od jeho uverejnenia, ale možno si to raz niekto prečíta :)

Čo ten týpek hore napísal je zaujímavé. Som si istý, že to súvisí práve s tým alkoholom a hlučnou hudbou. Keď som bol ešte mladý holub, chodil som po kluboch, pil ohnivú vodu... Potom, keď som po takej noci strávenej v hlučnom klube prišiel domov alebo ku kamarátovi, cítil som, že "počujem ticho". Alebo možno také jemné brnenie, ktoré sa pri sústredení sa zintenzívňovalo.

Je to normálna vec, mozog ešte stále funguje na nejakej zotrvačnosti a ticho si potom lepšie uvedomujeme (zotrvačnosť mozgu sa najlepšie preukazuje, keď sa postavíte do zárubne dverí, chrbtom ruky tlačíte do strán a keď si ich uvoľníte, ruky spontánne vystupujú nahor).

Ak je vo veci trocha alkoholu, podporuje to kreativitu a otvorenú myseľ, tým pádom aj sny a LD. Nemyslím tým sťať sa ako prasa. S tým súvisí aj ten predlhý sen, ktorý mohol v skutočnosti trvať možno 20 minút, ak preháňať.

Navyše, po takýchto večeroch sa mi stávalo, že som pri dostatočnom sústredení sa "počul" hlasy známych ľudí, celé vety alebo aj hudbu. Čím viac som sa na ne sústreďoval, tým ich bolo viac a tým boli intenzívnejšie.
Napísať odpoveď