Hned v uvode chcem napisat ze sa AC venujem 8 mesiacov, LD mam skoro kazdu tretiu noc aj tak neviem urcit ci nasledujuci zazitok bol AC alebo LD
V poslednej dobe asi tak posledny mesiac som necitil ziadne pokroky v AC.. proste nic lezal som, cakal neprisiel tranz pocit šumu ani nic ako obvykle a ak ano bolo to slabe. Dnes poobede som si lahol spat a dostavilo sa zname LD tak ma tak napadlo ze ak mi nejde AC normálne, skusim ho v sne

Pametam si ako som sa potom nachadzal v izbe v ktorej som spal, vyletel som hore letel nad gaucom cez chodbu a schody a zrazu som pri dverach zbadal moju mamu ,,za mlada,, preletel som skrz - cez nu spravila nieco ako ooooh alebo neviem uz presne vyletel som cez sklo a dost velkou rychlostou som preletel a robil kolecka okolo svojho domu. Hladal som nieco ako ine okno alebo dvere ale nic take som nenachadzal tak ma napadlo pozriet sa na suseda, bol na zahrade s nejakymi troma chlapmi - zahrada bola uplne podobna ale nebola to uplne ona. Pozeram sa na ruky vnimam ako sa mi vlnia ako vlny. Neviem preco ale rozhodol som sa opustit tento stav a vraciam sa citim neskutocne teplo zaroven mi je zima (mozno ten ventilator co na mna celu dobu fukal co som spal

) takisto som pocul celu dobu v usiach vietor ktory fuka ale necitil ho na tele. Pomaly sa prebúdzam ale čo to ? postupne zistujem ze som sa prebudil v LD tak sa prebudzam druhy krat z LD a nachadzam sa v izbe kde som spal. Premyslam co to je ? ci fakt moje druhe AC alebo to bolo len LD ktore mam tak často ??