Ziskanie LD bojom s podvedomim vo sne?

Metódy, návody a pomôcky pre vedomé sny

Moderátor: Moderátori

winchester
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35

Ziskanie LD bojom s podvedomim vo sne?

Príspevok od používateľa winchester »

Zdravim, dneska som mal svoj prvy LD teda ak sa to da tak nazvat, a co mi na tom prislo najzvlastnejsie ze som sa onho nepokusal... zatial som bol len vo faze snovych dennikov a zrazu to prislo, ale prislo to nie WILD metodou ani testom reality ani neviem cim ale proste som snival, bol som v neakej kniznici a zrazu som citil ze som zacal bojovat so svojim podvedomim alebo neviem cim o nadvladu nad snom. Ten boj trval par sekund a nakoniec som to vyhral a ovladol som svoje "astralne telo". Nebol som si isty ako dlho to vydrzi tak som este rychlo urobil test reality s neakou knihou ( podaril sa ) a asi 2 sekundy nato ked som si uvedomil ze snivam, ze mam LD tak som sa zobudil. Ale ten cely sen bol akokeby som cely cas vedel ze to je sen, napr akokeby som sa pozeral na film.... Mna by zaujimalo ci takyto "boj" zazil aj niekto iny alebo popripade ci to je neaka metoda, ktora sa mi nahodou podarila (ak ano tak by som poprosil viac info o nej).

PS: moja teoria je ze som proste velmi chcel mat LD a ta tuzba po nom sa mi neak dostala do sna a splnila mi to, ale fakt netusim !!!
A teraz ma napadlo ze uz asi treti den pouzivam ten program Brain Bullet (http://www.3oko.sk/viewtopic.php?f=7&t=1800), ktory som nasiel tu na fore ze ci to nema nieco spolocne s tym... je to program na sugesciu a momentalne mi dost vyhovuje lebo mam zlomenu nohu takze v podstate cele dni som za PC,
pouzivam tam prikazy:
Ked som vo sne vzdy si to uvedomim.
Som si vedomy toho, ze snivam.
Lucidita je moj prirodzeny stav bytia.
Moje sny su zretelne.
Mam vzrusujuce sny.
Som vdacny za svoje sny.
Vzdy zistim ze som vo sne.
Moje sny su stabilne a jasne.
Pametam si kazdy sen do detailov.
Prezivam sen vsetkymi svojimi zmyslami.
Mam rad svoje sny.
Rozpoznavam, ze som vo sne.
Mam plnu kontrolu nad snami.
Som panom svojich snov.
Velmi dobre si pametam kazdy sen.
Vzdy vidim a rozpoznam znamenie, ze snivam.
Rozpoznat sen je pre mna jednoduche.
Mam obrovsku silu kompletne ovladat svoje sny.
Mam neobmedzene moznosti.

diky za odpoved
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Používateľov profilový obrázok
Shaman1982
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11

Re: Neaka metóda?

Príspevok od používateľa Shaman1982 »

LD to bol urcite, nezalezi natom ake si mal schopnosti, alebo ako dlho to trvalo, ked si vedel ze to je sen tak to bol LD.
Vyzera to tak ze to sposobil ten program, lebo ten program posoby len na podvedomie a asi ti uz sposobil tu zmenu na podvedomej urovni a preto tam bol ten boj s podvedomim, kedze tam uz ta zmena prebehla ale na vedomej urovni to esce nobolo take ovplivnene.

Ten program ucinkuje na niekoho viac na niekoho menej, dal som to jednemu chalanovy a jeho stoho bolela hlava, asi to posobilo nanho priliz moc a asi sa jeho podvedomie tomu branilo alebo co.
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
winchester
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35

Re: Neaka metóda?

Príspevok od používateľa winchester »

takze hovoris ze to je urcite sposobene tym programom ? ak ano tak to znamena ze ucinkuje tak ako ma, nie? lebo ten boj to bolo nieco take akokeby, ja nwm napriklad keby som bol posadnuty neakym demonom a snim som bojoval v hlave o ovladanie tela,len vo sne
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Napísať odpoveď