par mensich otazok

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

vanda
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Pi Júl 08, 2011 18:27

par mensich otazok

Príspevok od používateľa vanda »

prepacte moc sa tu este nevyznam tak neviem kde sa mam pytat ani nic..ale chcela osm sa vas spytat ci by ste mi nevedeli pomoct s par vecmi..

1.asi pred mesiacom som si ametystom chcela aktivovat tretie oko..po chvilke mi uplne zacalo brniet spolu z ocami za chvilku som uplne citila ako keby som cela vibrovala tak som skoncila..odvtedy ked zavriem oci..vidim stale- oci a tvare cudzich ludi a niekedy aj hrozne veci ako obesenych ludi v bielych dlhych satoch v horiacich domoch a proste nocne mory..je to normalne?

2,dneska som skusala prvy krat meditovat ..stiahla osm si nejaku mediacu na zvysenie vibracii kde ma dirigoval jeden chlapik..lenze po case mi zase strasne zacalo brniet tretie oko az sa mi otvarali moje vlastne oci..neviem sa sustredit? mam ho az privelmi aktivovane ..alebo? ja fakt neviem..

3, este som sa chcela spytat na anjelov..stym mojim sa snazim spojit uz dlho no zatial som nijako nepokrocila len par krat som ho poziadala o znamenie a vnoci som sa zobudila na ziarive svetlo ako zablesk a potom este raz rano som sa prebudila a zrazu som videla obrovske modre jasne svetlo cela osm ostala v krči a ta energia ma ako keby nabila? moze to byt? prepacte proste ja som trosku mimo..chcem sa snim velmi spojit ale NEVIEM AKO..uz som si toho vela citala ale stale nic.:/ prosim pomozte mi..prosim
Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 58
Dátum registrácie: Pi Sep 17, 2010 17:08

Re: par mensich otazok

Príspevok od používateľa Fantasmic »

Tak to čo si opísala pri prvom bode sú podľa mňa hypnagogické halucinácie. Toho sa nemusíš vôbec báť... aj keď ich máš také nepríjemné. Trocha sa o tom píše aj tu http://www.3oko.sk/viewtopic.php?f=20&t=1807
Napísať odpoveď