Možno to bol pokus o AC

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

arzen
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 02, 2011 12:06
Kontaktovať používateľa:

Možno to bol pokus o AC

Príspevok od používateľa arzen »

10.10.2011 - 0:44
SEN - Ležal som na posteli (nie svojej) a zrazu som pocítil veľmi silný pocit úzkosti a strachu, nemohol som sa hýbať, chcel som kričať ale v tom som si spomenul na knihu Astrální projekce od Roberta Brucea, ako hovorí o tom že sa netreba báť takýchto vecí a tak som sa prestal báť(môže sa to zdať neuveriteľné takto ľahko sa zbaviť strachu, ale ja som to jednoducho urobil lebo keby som bol aj naďalej bol vydesený na smrť tak by mi to v ničom nepomohlo..). Úzkosť opadla, cítil som ako chcem vyjsť zo svojho fyzického tela, bolo to akoby astrálne telo niečo držalo vo fyzickom a tak som sa stále vracal späť a vychádzal von z tela (povedal by som - veľmi silné ale nie rýchle "vibrácie"). Zobudil som sa. Paradoxne som sa bál len o to aby som to celé nezabudol, lebo to bolo veľmi reálne. Možno to súvisí s tým, že som si na malý lístok pred spaním napísal "Astrálne cestovanie a lucidne sny" tak som si vymedzil cieľ tejto noci, a položil som ho pod vankúš....
Čo to mohlo byť?? len sen alebo fakt pokus o AC?
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo v ní neumí číst
Stejk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Sep 28, 2011 18:28

Re: Možno to bol pokus o AC

Príspevok od používateľa Stejk »

Rozhodně se jednalo o pokus o výstup z těla, ovšem nejsložitější na tom je že jakmile se něco takového člověku stane vůbec neví co si má myslet je to něco nového a vůbec na to není zvyklý,hlavně ten strach je uplně normalní a opravdu dobře sis s ním poradil, navíc v tom aby lidé mohli mít normálně OBE jim brání spousta bloků naservírovaných celou společností. Přeju ti hodně štěstí :)
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

jj, budem sa aj naďalej snažiť, mňa v tomto nič nezastaví.... :D
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

A nie je jedno, čo to bolo? :) Myslím, že Ti nijako nepomôže, keď zistíš, či sa jednalo o AC, alebo nie.
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

aaále pomôže.... :D ja sa od AC nedám odradiť
Používateľov profilový obrázok
TheDreamingDead
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41

Príspevok od používateľa TheDreamingDead »

tiež mám takéto stavy a neviem celkom čo to je, či spím, bdiem, som v AC.. ale môžem myslím prudko pohnúť telom, ale neviem, či to nie je len ilúzia
všetko tam tak autenticky sedí...
naozaj sa tej úzkosti dá veľmi rýchlo zbaviť, keď si ju uvedomíš, niekedy mi to ale trvalo strašne dlho a bolo to dobre nepríjemné. V konečnom dôsledku sú to ale fascinujúce a zaujímavé zážitky, čiže to nepovažujem za zlé, ani odrádzajúce.
tiež mam starost o to aby som na to nezabudla :)
musí byť toľko vecí čo za noc zažijem a vôbec o nich neviem...
arzen
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

Podvedomie si to pamätá ale nechce to len tak ľahko prezradiť... A inak, už sa teším na ďalší taký strašný ale zaujímavý zážitok ktrorý by iných ľudí odradil :D
Používateľov profilový obrázok
TheDreamingDead
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41

Príspevok od používateľa TheDreamingDead »

ak nájdeš o tom niečo, tak daj vedieť
najviac k čomu som sa doskúmala bola paralela s obrazom od Fuseliho: the Nightmare. Neskôr mal podobné dielo aj Abildgaard, pravdepodobne sa však inšpiroval Fuselim. Neviem, aké si mal skúsenosti, ale moje asi prvé dve tohoto typu čo si pamätám boli s nejakým zeleným násilníckym trpaclíkom, ktorý na mne sedel a nechcel ma pustiť, preto ma ten obraz zaujal. Neskôr som tam tiež mala nejaké neznáme postavy, ale to som to už nechala tak. Bola som spokojná, že vôbec niečo bolo :D Skúmala som, že čo hovoria na to znalci, čo by to mohlo byť za bytosť a dospeli teda ďaleko: mala by to byť mora http://en.wikipedia.org/wiki/Mora_(mythology)

čiže síce pekné, ale nevyriešilo to tu základnú otázku, či je to realita, sen, alebo čo. :D

btw ďalší zaujímavý autor je Goya, hlavne jeho Caprichos, napríklad známe El Sueňo de la razón produce monstruos - spánok rozumu plodí príšery. Možno zobrazoval svoju myseľ, možno len ďalšie z jeho poukázaní na sociálnu situáciu.. The consequences ma zaujalo tiež.

a ďalej som sa asi nedostala
Napísať odpoveď