"sny pred snami"
Moderátor: Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: "sny pred snami"
zášklby tela sú náhle a prudké uvoľnenia svalového tonusu... je to vcelku normálne aj keď nie najpríjemnejšie a asi to čas občas zažíva každý z nás
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Len v prípade sna hneď na začiatku spánku. V neskoršej časti noci sa už tieto zášklby tela normálne nevyskytujú.
- Avalong
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 15:20
V knihe Škola ezoteriky som cosi o tomto jave cital. Spomina sa tam ze to miknutie alebo skubnutie (ako to pomenovali v knihe) nastava vtedy ked sa astralne telo oddeli od fyzickeho. V case spanku a hlavne na zaciatku spanku ked sa nam zacianju snivat sny. Je to sprevadzane myslienkou ktoru si potom pamatame ako sen. Myslienka-sen je vacsinov nieco ako pad alebo nieco pri com sa telo aj v reale mikne.
Ale stava sa to niekedy aj pocas noci ked sa astralne telo vracia prilis rychlo co vyvola miknutie.
Mne sa to uz v poslednom case stava len velmi malo.Neveim ci som si to prestal vsimat alebo uz ma prestalo trhat...
Ale stava sa to niekedy aj pocas noci ked sa astralne telo vracia prilis rychlo co vyvola miknutie.
Mne sa to uz v poslednom case stava len velmi malo.Neveim ci som si to prestal vsimat alebo uz ma prestalo trhat...

- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
V3iL_0v_S3cr3cY - ..no, tak ked mas 14r. mal by si si zmenit obrazok v profile

Nie, ale k teme : Podla mna su to jednoducho nervove signaly a vnemi.
Telo je vo faze medzi spankom a realom a sem tam sa stane, ze clovek, ktory uz v tomto polospanku kope do lopty, mykne nohou...atd. V tedy nie je v plnej miere rozoznany stav tela, takze toto by som bral, ako 1, 2 nervovych impulzov zo 100, ktore preniknu dalej, ako by mali.
Ludia s epilepsiou maju pri zaspavani a pocas spanku tieto myknutia casto ... epilepsia = nervove ne-bloky ...cize mi to dava zmysel.
PS : Velmi sa mi paci ta myslienka, ze v spanku sa to nedeje, aby sme si neublizili

Nie, ale k teme : Podla mna su to jednoducho nervove signaly a vnemi.
Telo je vo faze medzi spankom a realom a sem tam sa stane, ze clovek, ktory uz v tomto polospanku kope do lopty, mykne nohou...atd. V tedy nie je v plnej miere rozoznany stav tela, takze toto by som bral, ako 1, 2 nervovych impulzov zo 100, ktore preniknu dalej, ako by mali.
Ludia s epilepsiou maju pri zaspavani a pocas spanku tieto myknutia casto ... epilepsia = nervove ne-bloky ...cize mi to dava zmysel.
PS : Velmi sa mi paci ta myslienka, ze v spanku sa to nedeje, aby sme si neublizili

Kazda dusa ma telo, nie naopak.
no presne aj mne sa toto stáva často a nemám z toho dobrý pocit ale tak čo už...zaujímalo by ma či sa to dá nejako využiť v náš prospechgia napísal:miknutia mam bezne, je to velmi zvlastne, niekdy sa mi zacne snivat, ze idem spadnut hoci len do otvorenej plztkej jamy, tak kopnem nohou a ine