Shaman1982 napísal:Jeden za 3 az 4 dni? To by som sa citil ako kral lucidneho snivania. Mozem sa ta spitat aku pouzivas metodu na LD? A ako dloho ti trvalo sa dopracovat k takymto skvelim vysledkom? Ja som mal dokopy za celi zivot 18 lucidnych snov a to uz sa snazim 6 rokov.
Lucidne snivat som sa naucil len teraz nedavno - asi pred 2 mesiacmi. Dovtedy som nemal ani jeden LD - iba v detstve. Precital som si knizku Cesty mimo telo od Michaela Radugu - link na stiahnutie je niekde tu na fore - a zacal som skusat. Vysledky sa objavili hned za par dni. Mimo telo som sa nedostal, ale vzdy som skoncil v LD. Robim to tak, ze hned ked sa zobudim, tak sa nepohnem ani o vlas. Poviem si, ze chcem lucidne snivat a vysledok sa zvycajne dostavi do 5 sekund. Zaspim, no ostanem pri vedomi. Potom uz len vstanem a mozem experimentovat

Najviac to ide, ked som uz vyspaty a vstal by som uz z postele, ale zostanem lezat s myslienkou lucidne snivat.
Teraz uz mam niekedy aj spontanne LD, ked v klasickom, nelucidnom, sne si uvedomim, ze snivam. Za tie 2 mesiace som uz mal cca 50 LD, no posledne dni to nejde vobec, tak sa cudujem, ze preco.