Lucid Dreaming App - Android

Software, hardware súvisaci s ezoterikou, hudobné CD

Moderátor: Moderátori

Odar
Návštevník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Št Jan 20, 2011 23:22

Lucid Dreaming App - Android

Príspevok od používateľa Odar »

Zdravím, som tu nový, síce diskusiu o LD checkujem už dlhšie.

Našiel som jednu super aplikáciu na android telefóny, volá sa Lucid Dreaming App a je free.
Ide o to, že táto aplikácia sníma pomocou senzorov telefónu vašu noc a zobrazuje ich do grafov a iných užitočných vecičiek. Dokáže to fakt všetko - zistiť kedy máte Rem, Non-rem, vybrovať počas fáz alebo prehrať nahovorenú frázu typu - "Si v sne, sprav si test reality", ... alebo flashovať svetlom podobne ako tie dreaming hodiny či čo to je.

Je to fakt prepracované a treba to vyskúšať alebo pozrieť na stránku aplikácie http://luciddreamingapp.com/ kde to je všetko podrobne popísané a vysvetlené a taktiež návod na nastavenie, keďže to je najdôležitejšie.

Neviem koľko ľudí tu má android, ale určite sa tu niekto nájde a tiež túto vec vyskúša, využije a dá vedieť o tom viacej.

Ja osobne skúšam túto app asi 4 noci, LD som nemal, ale to ani bez toho - stále sa pokúšam. Asi by som mal začať písať nanovo denník :(
Prikladám pár vyhodnotení grafov. Snov bolo viacej ako sa tam píše, len až dnes som došiel na to ako to zaznamenať (všetko je v tom návode).

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

A dokopy spravená história:
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
Shaman1982
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po Aug 09, 2010 18:11

Re: Lucid Dreaming App - Android

Príspevok od používateľa Shaman1982 »

No vyzera to fakt skvele, ale asi nic premna, pretoze spim s manzelkou v jednej posteli a asi byto tregistrovalo aj jej pohyb,ale vyzera to fakt dobre.
Počet Lucidných Snov - 25, LD naposledy - 9/4/2013
Používateľov profilový obrázok
SETL
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 40
Dátum registrácie: Pi Okt 30, 2009 23:14
Kontaktovať používateľa:

Re: Lucid Dreaming App - Android

Príspevok od používateľa SETL »

využiva to niekto? ak hej mohol by tu niekto hodiť nejake skusenosti, pripadne jednoduchý návod ako to nastavit? Ja som to testoval včera, mám Sony Ericsson Active on ma v baleni fajne putuko čo sa da pomocov neho pripnut mobil k ruke, kalibroval som to asi dva minuty až kym nenabehol aktuálny čas na celu obrazovku, a zaľahol som.. rano som bol prijemne prekvapený, išiel som spať o 1:00 budik som si dal na 5:36 na vstatie a skušanie LD/AC, uvedomoval som si velmi dobre sen a vtom zazvonil budik tak som vstal hned ho vypol a lahol som a sen som mal stale v hlave a podarilo sa mi donho vrátiť.. //škoda že ne LD , zaujímave je že graf z tejto aplikácii ukazovala REM fazu prave v tom to čase 5:15 až 5:40 a ešte je tam vychilka čo som vypinil budik... mal som potom ešte dva sny, aj tie boli zvýraznene v grafe... takže prvú noc s touto aplikáciou hodnotim kladne...
aký tu máme zmysel ?
Napísať odpoveď