Zdá sa mi zbytočné zakladať novú tému - tak to píšem tu..
No tak dnes presne o polnoci (alebo včera?) som konečne po dlhej dobe mal znova OBE. Posledný LD som mal vo februári a to bolo aj moje posledné cestovanie (až do teraz). Snažil som sa oň každý večer pred spaním, ale včera bola moja snaha obzvlášť veľká, modlil som sa ako vždy a silno som chcel aby som mal túto noc LD čo je u mňa jediný spôsob ako dosiahnuť OBE. Potom som meditoval (?) tak že som sedel na posteli a počuval obľubenu hudbu (Avril Lavigne♥

) ako vždy. Obvykle končím meditáciu asi po polhodine keď mi prvý alebo drhuhýkrát spadne hlava

. Ale preto že som vypil kávu tak sa meditácia pretiahla na 2,5h a ja som vnímal každú jednú pesničku, čo bolo u mňa neobvyklé. Začal ma bolieť chrbát a tak som si ľahol (stale so sluchatkami) a pokračoval som v tom ďalšiu hodinu. Potom som išiel spať ( o 23:24). Niečo sa mi snívalo, že ležím na posteli (nie je podstatné čo, účelom toho krátkeho sna bolo to, že som si ho uvedomil) a vtedy mi došlo že je to LD, a moja automatická reakcia na LD je, že sa bez pohnutia zobudím a ako vždy, prudko sa vytrhnem z tela, čo sa mi aj podarilo. Potešil som sa ale začalo ma to ťahať naspäť ale ja som tomu odolával, násilne som sa ťahal z tela a bol som von. Potom som chcel vyskúšať ako prejdem cez zavreté dvere, tak som išiel cez prvé dvere a počul som ako sa sklo v nich trasie. Prišiel som do kuchyne, bolo šero a ja som sa chcel niekam premiestniť (ani som sa o to velmi nepokúšal len ma to napadlo) ale nepodarilo sa, v tom som na niečo stúpil ja som sa zľakol a už som bol späť. No škoda, povedal som si. Vstal som lebo mi trebalo isť na zachod a v kuchyni sedela mama (prišla z nočnej) a pýtal som sa jej ako dlho je doma, ona na to že už asi polhodinu, ale ja som ju pri OBE nevidel, takže to bolo AC ?(v inom čase)...