EEG Mindset neurosky biofeedback

Pyramídy, kyvadlá, kryštálové gule a iné ezoterické pomôcky

Moderátor: Moderátori

petka
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2012 22:47

EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa petka »

Neviem chalani ci mate nejake skusenosti s eeg ale ja som si toto kupila hlavne zo zvedavosti :D . Ked mi to prislo domov tak som rychlo utekala instalovat ale bol to des a hroza ked som zistila ze to ide cez bluetooth a stale to spojenie padalo :D .Po par minutach hrania a nastavovania to uz sekalo dobrotu a spojenie vyzeralo stabilne.Po hodine pouzivania som zistila ze EEG pracuje s malym opozdenim cca 3/4s inak hodnota ukazovatelov ATTENTION a MEDITATION je zhruba podobna ale nemozem povedat ze je to snimanie na 100% a v realnom case. Cez sluchatka ide vcelku dobra kvalita zvuku ale to zalezi na vzialenosti od BT adaptera.Brat hovoril ze je to Toshiba do 10 metrov ale mne sa zda ze je to Theshita do 3 metrov :mrgreen: .Ked budem mat trochu viac casu sa s tym zoznamit a hlavne s tymi aplikaciami co som k tomu dostala tak napisem viac .
Obrázok
Obrázok
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Re: EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Wáááááw! :D Ja som minulé leto plánoval postaviť si vlastné eeg podľa návodov z internetu :grin: Ani neviem prečo som to nechal tak :cry2: Toto leto už musím určite :!: Ako sa poznám, nosil by som to celý deň na hlave :lol: teda aj celú noc :grin: Je to veľmi dobrá pomôcka na určenie, ktoré binaurálne náhravky ako na Teba pôsobia. Tým som chcel nenápadne povedať, aby si skúsila a povedala nám :grin:
petka
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2012 22:47

Re: EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa petka »

Skusim Pjotríček skusim :D .Najskor som sa nevedela rozhodnut ci si mam kupit tento PRO Mindset alebo MyndPlay BrainBand lebo udajne pre Europu sa uz tento PRO prestal dodavat a maju tu uz len posledne kusy.Ten softver som este cely neprestudovala ale program Meditation Journal zaznamenava len stav Meditation a Attention.Udajne by sa mali dat vytvorit i ine aplikacie cez API na co ma tento set plnu podporu(do buducna mozno vezmem do prace a hodim to na starost developerom :D).Cez Brainwave Visualizer sa da pustit aj nahravka len ja mam vsetko originalky CD :D a nejde to nahrat cez media player iba cez player ITunes.Na sluchatkach su este 3 senzory na lavej strane a po 10 minutach to uz trochu viac boli ale zrejme si casom navyknem.Tie sluchatka su celkovo na dost velku hlavu a casto mi v sede padaju a s tym mi pada aj signal.Na zanam mozgovych vln musi byt signal na maxime teda 5 paliciek z 5tich.Bluetooth musi ist na predlzovacku lebo mam postel daleko od pocitaca a do sluchatok ide potom horsia kvalita zvuku.Budem s tym urcite exerimentovat a pokial sa mi to podari zachytavat tak sem nieco z toho nahram.
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Re: EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa Pjotrik »

No čo, ako to ide pani výskumníčka? :P Ono ti to tam zobrazuje stav v reálnom čase? Lebo keď hej, mohla by si tie vlny sledovať na obrazovke a pokúšať sa meniť ich silou mysle! :grin:
kinn
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Št Jún 28, 2012 16:06

Re: EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa kinn »

Zdravim, tento headset uz vlastnim cca rok a som stale v hladani softwaru (ktory nestoji $100+), ktory by dokazal nahravat jednotlive vlnove pasma a urobit aj hodnotenie. Moj povodny ciel bol zefektivnit meditaciu a presun do alpha/theta vdaka feedbacku, zial taketo domace eeg sa len velmi pomaly rozsiruje a aj developerov je ako safranu.

Pjotrik: Brainwave visualizer si ukazuje stav v realnom case, t.j. ukazuje ti intenzitu jednotlivych vlnovych pasiem (delta,theta, low/high alpha, low/high beta, low/mid gamma).
Používateľov profilový obrázok
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 219
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Bydlisko: Litovel
Kontaktovať používateľa:

Re: EEG Mindset neurosky biofeedback

Príspevok od používateľa ATA »

Ja použivam na vizulaizaci Bioexplorer a na analizu Brainbay planuje se použiti matlabu nebo neceho podobnyho podporujicihi neuralni site .
Netušim jak jak ej to ze signalem z neurosky ale trab y tam šel dostat.

Jinak jednokanál vam toho zas tak moc neřekne a sledovat jen vyslednej stav na zaklade band aktivity je dost nanic .Pokud mate možnost tak se mrknete i na surovej signal. A merici elektrodu dejde na požadovanou oblast. Neurosky je spiš hračka .

Sem pomoci EEG a EOG posilal szparvy ze snu.

neco o EEG : https://brmlab.cz/project/brain_hacking/eeg
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
Napísať odpoveď